Sayfa 298/781 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 6244 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Post

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

2. eğer 2.5 milyar avro ifade edilmişse kar rakamı bunun daha üzerinde gelmesi kaçınılmaz olur.zir öyle yetkili biri asgari rakamları telaffuz eder.

bence 6 aylıkda 12 milyar tl,9 aylıkda 25 milyar tl ve 12 aylıkda 10 milyar tl olmak üzere toplam 51 milyar tl net kar rakamına ulaşabiliriz.

3. uzun sureden beri tasidigim thy leri pazartesi vedalasacagim nedenide musteri kalitesi yerlerde surunuyor kendi halkini kaz goruyor organizasyonu vasat ve bircok.....sebebtendolayi cumartesi ucusum vardi gozumle gordum ve basima gelenlerden dolayi ve tek deyildim yurtdisi yerlesik oldugum icin diyer hava yollariyla karsilastirma yapabildigim icin iyi yonetilen bir hava yolu deyil gelecegi iyi gormuyorum tek avantaji monopole olmasi ama yeterli deyil iyi sanslar Ytd .

4.  Alıntı Originally Posted by temur Yazıyı Oku
    uzun sureden beri tasidigim thy leri pazartesi vedalasacagim nedenide musteri kalitesi yerlerde surunuyor kendi halkini kaz goruyor organizasyonu vasat ve bircok.....sebebtendolayi cumartesi ucusum vardi gozumle gordum ve basima gelenlerden dolayi ve tek deyildim yurtdisi yerlesik oldugum icin diyer hava yollariyla karsilastirma yapabildigim icin iyi yonetilen bir hava yolu deyil gelecegi iyi gormuyorum tek avantaji monopole olmasi ama yeterli deyil iyi sanslar Ytd .
    Sen yenisin galiba.pazartesi thy leri satabilirsin.hatta ucuslarinida baska havayollari ile yapabilirsin.biz thy ile yola devam diyoruz.150 tlyi görecegiz inşaallah.

5. THY den güzel haberler gelmeye devam ediyor..
    THY/Bolat: AnadoluJet ve Turkish Cargo'da büyüme için alternatifleri değerlendiriyoruz

Dünya internet sitesinde yayınlanan habere göre; THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, organik büyümenin yanı sıra inorganik büyüme fırsatlarını da değerlendirdiklerini belirterek, AnadoluJet ve Turkish Cargo ile ilgili stratejiler üzerinde çalıştıklarını; yeni ortaklıklar ve halka arz gibi alternatifleri değerlendiklerini söyledi.

Reuters'a konuşan Bolat, önümüzdeki dönem yatırımlarını finanse etmek için uluslararası bono piyasasında aktif rol almak istediklerini de belirterek, eurobond ihracı dahil tüm alternatif finansman ürünlerine yönelebileceklerini söyledi.

İştirakleri AnadoluJet ve Turkish Cargo ile ilgili olarak THY'ye en çok katkı sağlayacak stratejiler üzerinde bir yılı aşkın bir süredir çalıştıklarını söyleyen Bolat, "Bu stratejiler kapsamında; kısmi bölünme, yeni ortaklıklar, halka arz gibi değişik alternatifleri değerlendiriyoruz" dedi.

Bolat, "AnadoluJet özelinde Türk Hava Yolları'nın büyümesini de destekleyecek bir LCC Stratejisi (düşük maliyetli havayolu) üzerinde çalışmalarımız devam etmekte... Ortaklığımız için en büyük fayda ve değeri oluşturacak modeli bulma konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

6. Haftanız bereketli olsun ortaklar.

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Amin inşAllah. Sabredip beklemeye devam , daha yolumuz yeni başladı yaz sezonu bilançolar haberi geldiğinde daha da çok güzel hareketler bunlar diyerek bekliyoruz.

Ufak tefek düzeltme kacarı yok tabiki ama sonuç olarak yukarı doğru potansiyeli çok yüksek gösteriyor .. Herşeyin hayırlısı

Bol bereketli kazançlar . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi [emoji2969]
    YTD şahsi fikrimi söylüyorum
    Herkes kendi aklını kullansın

RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Evet guzel haberler artiyor her geçen gun.

Citi nin bu hafta alıma dönmesini bekliyorum ben.
    Ayrica Ak yatırım hedef fiyatini 66 liradan 91 liraya çıkarmış THY hissesi için.
    Bugun baya guzel bir gun 😃Kırılim yapacaz ve yeni ust kanal olusacak bu günlerde. Umarim beni yaniltmaz

Tavsiye icermez

Sayfa 298/781 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •