kısa vade diyor ekonmistler..yani doların düşmesi sadece algı ile oldu..çoğunlukla algı için kendileri satmıştır zaten..
halkın sattığını sanmam..aksine millet alıma geçtiler deniyor..birkaç haftadan öteye gitmez, gerçekler çıkar ortaya
kısa vade diyor ekonmistler..yani doların düşmesi sadece algı ile oldu..çoğunlukla algı için kendileri satmıştır zaten..
halkın sattığını sanmam..aksine millet alıma geçtiler deniyor..birkaç haftadan öteye gitmez, gerçekler çıkar ortaya
Bu ülkede faiz değil dolar lobisi var. Onlar da tamamen bademRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oyun kurucu halkın dolarizasyonunu çözmek için program tutsun diye 1.7 milyar satmış çok değil..diğer tarafta 260 milyar var..olacak o kadar..oyuna gelip çözülenin dolarına itinayla çökerler kısa vade
çok arkadaşım var..ailesine rest çeken..ben hep yapmayın etmeyin dedim, kardeş, dost, siyasi görüşü ne olursa olsun vatana ihanet etmedikçe, namussuzluk arsızlık yapmadıkça destek olmaya devam et dedim..şimdi bakıyorum da onlar haklı, ben haksızmışım.
yeğenim 35 yaşında, dayı bunlar benim hayatımı çaldı dedi..üni mezunu, resim bölümü master lı..zamanında ben de çok destek oldum okurken..çocuk 10 yıldır işsiz..belediyeyle görüşmeye gidiyor, yaptığı resimleri, çalışmaları gösteriyor...çocuğa sen buraya fzla gelirsin, büyükşehire git orada şansını ara diyorlar..bu kadar da yüzsüz bu adamlar.
neyse, artık ben de eleştirdiğim moddayım..herkes kararının ceremesini çeksin.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Bazen diyorum ya bazı şeyleri duyup anlatamıyoruz diye ,
bunları son 2 senede çok yaşadım inanmadığı herşey doğru çıktı cauti,
Lütfü bey Davutoğlunun ekibinden girdi Ak partiye zamanında bıat herşeyin önüne geçer bu sistemde , çoğu korkudur bıatın ama Allah korkusu değil , kul korkusu ,koltuk korkusu o hikayenin içinde bu geçiş piyasaya yeni naci Ağbal malzemesi olmasın diye yapıldı.pazılalara biraz bu yönde bak eksik parça dolarla işimiz yok neden dolar sürdüler piyasaya istifa süreci ile alakalı daha başka olaylarda vardır benimki sadece harmanlama diyelim.
Dövizi yukarı hareket ettiren, hayal pahalılığına sebep olan tayyip erdoğan'ın şahsı değil mi?
En son 18TL hareketi bile pazar akşamı televizyonda yaptığı, laik bir ülkede anayasaya aykırı olarak dini göndermeler ile ekonomik yorumlaması ile olmadı mı mesela?
O zaman bu oyunun kurgusu yine kendilerine ait olmuyor mu?
Şahsı şahsına karşı bir kurgu içinde mi oluyor, tam anlayamadım...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
hileli zar, sen nasıl atarsan at hep aynı gelir..yani oyun hileli kurulmuş..sen doları sat önce diyorlar, eee dolar düşer o zaman..sonra faizle arasında fark olursa sana farkı öderim deniyor..tamam da doların değeri sürekli düşer sana satarsam..o nasıl olacak..işte hile orda zaten..yani halkın parasıyla halka tuzak kuruluyor..bu dahi enflasyonu düşürmez diyor ekomistler..hem etik değil, hem enflasyona faydası olmaz deniyor
volatilite yüzünden ziraat teminat oranlarını hayvani boyutlara getirmiş..viop30 6700 lira, usd/try 4500 lira, altın 3500 lira: ( allahtan komisyonlar değişmemiş. diğer bankalar da aynımı?
Yer İmleri