SAHOL de ortaklar satıyor ondan oraya girmekte isteksizdi. Esas para banka ve sigortada onun hatırna alıyor olabilirler.
SAHOL de ortaklar satıyor ondan oraya girmekte isteksizdi. Esas para banka ve sigortada onun hatırna alıyor olabilirler.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Çok net yabancı alimi var long poza devam
Eski telefon şarjları ucuz ama hızlı şarj deyince fiyat 3 e katlanıyor.
Oto şarjda da aynıymış.
Çinliler çok kuvvetli şarj aletleri yapmış, şarj için bekleme işi azaldığı an elektrikli araba satışları patlar.
Vestel 1000KW (1 MW) şarj aleti yaptık dünyada yok dedi ama istasyonu kurtarması lazım, Maslak vs çok pahalı ve yoğun yerlere konulabilir. Şehirler arası millet 10 dakika için çok para vermez.
Çin yılda 20 milyondan fazla üretiyor, ABD 10 milyon kadar, dünyada 100 milyon yıl üretim olması lazım.
Malesef THYAO da hacimli düştük görüntüsü oluştu(rdular)
Bırak yabancıyı yerli enflasyon nedir bilmiyor.
Ortalama enflasyon kadar her şeyi bugüne getirmek kadar saçma bir şey yok.
Emlak fiyatları düşüyor, teknolojik ürünlerde kalite düzeltmesi gerekir ama şişirilmiş fiyatlardan varlık gösteriliyor.
Gerçek bir şirket satın almasında eksper raporu istenir, stoklar iskontolu fiyattan hesaplanır, alacaklar iskonto edilir, borçlara da ilave faiz konulur.
Sürekli kapanış üzerinden tekrar fark ödenecektir deniyor, çünkü satıcı uzlaşmadığı varlıkları kendi elden çıkarıyor ve şirketi daha pahalıya satmaya çalışıyor.
Yer İmleri