Sayfa 298/1003 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Viop LXIII

Az önce ons gümüş de güzel bir trade yaptım çok şükür.... Long pozların tamamını verdim....birazda endeksimize yoğunlaşmak istiyorum

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Devlet Bahçeli, son paylaşımında 40 binden fazla vatan evladının katili teröristbaşı Abdullah Öcalan’a “PKK’nın kurucu Önderi” şeklinde hitap etti.
    Dün burada paylaştım.
    Özellikle fark edilsin diye "kurucu" sözcüğünü büyük yazdım.

Dünkü paylaşım..
    Jeopolitik kırılmaların tehlikeli şekilde vasat bulduğu bugünkü dünya tablosunda milli birlik ve dayanışma ruhunun işlerliğine ve işlevselliğine ileri düzeyde ihtiyaç vardır. Bölücü terör örgütü,
    KURUCU önderliğin
    27 Şubat çağrısına müzahir hareket edip hiçbir şart ileri sürmeksizin silahla yollarını ayırmalı ve örgütsel varlığını sona erdirmelidir. Bunun dışında hiçbir tasarruf, tahayyül ve tehir çabası masum ve makul kabul edilmeyecektir.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    11.108. .....ortalama ile ...aksam akşam risk aldım....24 adet Long....
    Hemen kâr al dehşet kârdasın

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Tokatlı apo ya kurucu önder diyor musun sen de
    Ne alaka....onu anlamadım.... yanlız Suriye'den gelen akşam sdg haberi çok önemli....heleki Suriye de olaylar durursa bu endeks burada durmaz ...turbo modunda olacaktır...

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ne alaka....onu anlamadım.... yanlız Suriye'den gelen akşam sdg haberi çok önemli....heleki Suriye de olaylar durursa bu endeks burada durmaz ...turbo modunda olacaktır...
     Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Devlet Bahçeli, son paylaşımında 40 binden fazla vatan evladının katili teröristbaşı Abdullah Öcalan’a “PKK’nın kurucu Önderi” şeklinde hitap etti.
    Bunu diyorum
    Ayıp yahu

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hep aynı seviyeden satış yiyor, ne varsa bu 2.89-2.90 da bir türlü geçmiyor
    2.60 a kadar salınım olsa bağri motoru soğuturduk
    Karaduman dayu bugün sabah yazdım endekis daha bu şekil derinlemesine düşmeden, motoru soğutup tekrardan ittirmek lazım.
    2.90 nı geçemiyor, çok net
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Sindoma gel abi..Senin ki yine balkon konuşmasına başladı..
    kan kokusunu seviyor
    bu sene mal alamaz Karaduman o bahçeye baksın yeter
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. borsadaki kağıtlar bu pahalılıkla şuan alıcı bulamayacakken bu izlenimin verilmesi yani elbirliği ile yukardan ele vermece oynama oprasyonu yapılması 1 yıl sonra borsaya daha çok zarar verecek..yabancı yine gelmeyecek ve belki 1 yıl sonunda satışlarla %20 altına düşecek..
    yerliye kalacaklar iyice ve diplerde olduğu halde alıcı bulamayabilir..çünkü yerliyi ikinci kez kandırmış olacaklar..
    o yüzden diyorum sistemi çökertecekler iyice
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 298/1003 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •