Sayfa 299/1011 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsa sürekli aktüel bilginin araştırıldığı bir yer, sürekli meşgul ediyor, yani dün, bugün ve yarın önemli, haberler ve gelişmeler nedir merak ediliyor. Diğer türlü bilgileri sonra bakarız diye öteliyor insan. Aktüel olmayan bir konuda 15-20 dakikadan sonra beyin yoruluyor, sonra konuşalım deniyor.

Bence en büyük şeytan icadı.
    Haklısınız Üstad, çok büyük zaman ve işgücü kaybına neden oluyor, özellikle kısa vadeli işlemler.
    Güncel haber ve gelişmelerin çoğu boş şeyler.
    Bu zaman kaybı asıl lazım olan bilgilere ulaşılmasını engelliyor.

Şeytanın en büyük icadı savaş bence.
    İki toplumun arasına perde tutuyor ve insanları her çağda savaştırabiliyor.
    Perdesiyle gerçekleri göstermiyor, karşı tarafın acılarını göstermiyor..
    Kendisi hiçbir şey yapmıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İmam da yavaş da aday olsa kazanacağı neredeyse kesin ama olmayacaklar bence. Öyle bir aday olmalı ki yenilsin. Ben bunu fiyatlarız diyorum.

Onun için yarın ne karar çıkacağı önemli değil bence.
    Bunu bir yıl önce ima edenlere çok rastladım...Reyize karşı kazansın die öyle yada böyle Gandi aday yapılacakmış...Yavaşa da sen şimdilik geride dur demişler...işin içinde devlet eli varmış......2016 yılından sonra TC devleti yeniden örgütlenmeye ve toparlanmaya başlamış...Reyizinde kulağını iyice çekmişer.....Bundan böyle devletin yolundan çıkmayacaksın diye....

Devletin elinde şimdilik reyizden başka Batı bloğuna karşı seçimi kazanabilecek aday yokmuş.. Seçiimi batı bloğu kazanırsa devlet kurumları yeniden çözülmeye başlanacakmış....TC dövleti, london rose, bebelac, davitson, imamson ve Anadolu Gandisini tehdit olarak görüyormuş.....Hepsini zamanla bir bir tasviye edecekmiş.. ...sonra devlet foncu yapıları tasviye etmeye başlıyacakmış...Önemli iç ve dış mevzualarda karar vermede artık reyizten çok Devletin bahçesinde oturan zat etkiliymiş...dış poltika tammen akabenin elinden alınmış diyolaaaaaa.....Valla bunlar kulağıma gelen fısıltılar.....artık ne kadar doğru yanlış bilemem artıkın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Taner,selcuk vs..ne kadar yanıldıklarını somut olaylar göstererek defalarca yazdım.

Yigidi öldür ama hakkını yeme.Atçı dersin,eğitimi yok dersin ama HARUN,öncesini bilemem ama takip ettiğim kadarıyla Bist100 hakkında, son zamanlarda harika yorumları var.Duzeltme dahil tüm hareketleri bildi.

enson 4700 den döner dedi.ve 5400 olur dedi.

4700 den döndük.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Harunun zaten hedefi 6500 civarı.. pek böyle akademik değil.oyle teknik dille çok konuştuğunda görmedim...Ama ADAM BILIYOR.

Anlam veremedim.Allah var.. gördüğüm bu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    MOHİKAN, dalga yapısını 10.kere değiştirdi.ve 4.shortunu da yaptı...

BIGSHORTTA, 4. shortunu açtı..

Anaktarlari bırakabilirsiniz.dikkat...Poz.ters paçal açmak intihardır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Enflasyonist ortamda long,flat mükemmeldir.o olmasa bile borsaların doğası yükselmek olduğundan makul kaldiracla DAIMA LONG,FLAT olarak sisteme uyan çok iyi kazanır.

uyku tutmadı.bu gece nöbetçi vobcu benim..

7. Gundi de ralliyi bildi hakkını yemeyin
    adama herkes trol fln dedi iftira attı
    Ülkenin en büyük sorunu at iftira kenara çekil
    tutar tutmaz o ayrı ama hep adam çıkacak dedi
    tek yön ( buna dikkat edin)
    ve bildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Aynen.GUNDI ye haksızlık edildi.Gun geldi troll denildi.Bilime,tekniğe savaş açtı.😀 Ama ADAM HAKLI ÇIKTI..

Teknik 10 kat gidecek hisseyi bilemez dedi..Yine bildi.. Yok formasyon,yok teknikle yükselişin 3 te birisini alırsınız dedi.Dedigi oldu..👏

Sayfa 299/1011 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •