Benim aklıma takılan şu.. Şirket Kasım ayında tüm uzun vadeli borçları kapatıp yeniden bir kredi yapılandırmasına gitti.. KAP a yapılan açıklamada da teminatlı kredilerin kapatılarak teminatsız kredi olarak kullanma diye geçiyordu. Şimdi aklıma takılan bu uzun kredilerin tamamının ödenmesinden dolayı bizim göremediğimiz yada tahmin edemediğimiz bir finansman gideri oluşacak mı? Piyasa beklentisinin üzerinde kar açıklayan bir şirketin hisse fiyatının 28 lerden 20 lere yolculuğu söz konusu olunca bunu düşünmek zorunda kaldım. Ben muhasebesel olarak düşündüğümde sadece kredi erken kapama ücreti gibi bir tutar olabilir onun dışında faizlerle alakalı bir durum olmaz diye düşünüyorum. Diğer taraftan o kadar işlem hacmi olan bir şirketten bile o dediğim masraf kesilmez herhalde banka tarafından. Acaba öngöremediğimiz bir durum mu oluştu?
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl bir giderden bahsediyorsunuz tam olarak anlayamadım ama önceki dönemlerde de bu tür odemeleri olmuş şirketin ( faaliyet raporlarında mevcut). Bu ödemelerin net kara bir etkisi olmamış. Şimdide olmaz diye tahmin ediyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dyo boya gidecek.. Ama burda takildim
Satici bulmazsa 24 liraya sabitler
Yer İmleri