Hissenette benim kadar başlık açan birisine rastlayamazsınız.
Ama bu başlığı ben açmadım...
Yönetim bana yakıştırmış.
Haklıdırlar.
Buradan devam edelim bari.
Hissenette benim kadar başlık açan birisine rastlayamazsınız.
Ama bu başlığı ben açmadım...
Yönetim bana yakıştırmış.
Haklıdırlar.
Buradan devam edelim bari.
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, İstanbul'daki bazı ilçe seçim kurullarınca görevlendirilen sandık kurulu başkan ve üyelerinin kamu görevlileri yerine, özel banka ve özel okul çalışanları olduğunun tespit edildiğini bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dışişleri: Golan suriye'nin toprağı, abd çözüm değil sorunun yanında-haberglobal
dışişleri sözcüsü aksoy: Abd'den ypg konusunda türkiye'nin güvenliği için somut adım bekliyoruz
dışişleri:f-35 ödemesi zamanında yapılıyor ama abd hep s-400'e bağlıyor-haberglobal
dışişleri/aksoy: Abd yönetiminin yeniden tehdit diline başvurduğunu görüyoruz, dayatmalarla sonuca varılmaz-cnn türk
dışişleri/aksoy: Güvenli bölge türkiye'nin kontrolünde olmalı, ypg olmamalı ve 20 mil yani 32 km olmalı-cnn türk
dışişleri/aksoy: Macron'un 24 nisanı anma günü ilan etmesini unutmayacağız, macron'un kullandığı ağır ifadelerin karşılığı olacak-cnn türk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dışişleri/aksoy: (suriye'de güvenli bölge) abd'nin bölgeden tamamen çekilmeyeceği anlaşılıyor-trt haber
dışişleri/aksoy: (golan tepeleri) ilk tepkiyi biz gösterdik, abd yalnız kaldı-haberglobal
dışişleri sözcüsü aksoy: (s-400) bu sistemin nato sistemlerine zarar vermeyeceğini ifade ediyoruz-ntv
Çocukları sokağa çıkarsak sapıklar, tecavüzcüler, istismarcılar...Evde tutsak mavi balina oyunları...
Nasıl bir devirde yaşıyoruz yav![]()
Alakasız bir şey yazacağım... fox ana haberi izleyen var mı bu akşam, içim karardı. Ekonomi hukuk adalet özgürlük demokrasi bir elin 5 parmağı hepsi birbirine bağlı. Her yurt dışına çıktığımda hasret kaldığım ülkemden soğuttular beni. 43 yaşında iki çocuk babasıyım ayarlayabilirsem Ankara anlaşması ile ingiltereye yerleşeceğim. 5 yaşında çocuğu iğfal edenmi dersin trafiği niye tıkıyorsunuz dedi diye dayak yiyen avukat, ana muhalefet liderini linç etmek isteyip serbest kalan kahraman sayılan .... memleket zıvanadan çıktı tiyatro sahnesi oldu. Mod lütfen silme bunu benimki serzeniş belki bir bukle eleştiri.
Yer İmleri