YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Bunun arzıyla ilgili alfas'ın aksine iyi şeyler söylenmedi ve 1000 lot talep ettim, ne geldiğini bilmiyorum ama son gün neredeyse iptal edecektim. Genelde şirketle ilgili devamlı düşen kar marjından bahsedildi. % 7 civarı karşılandı dendiğinde şaşırdım, demek ki bu arza da ciddi katılım olmuş, Bakalım yarın ve öbür gün talep toplanacak levrek ve çupura'ya talep nasıl olacak?
Peki 15 üzerine çıktığında bu hisse fiyatini hangi yuzdeyle etkiler?
Bunu bilemeyiz.
Temelde amaçlarının Avrupa'daki %40'lık ek damping vergisinden kurtulmak için EU'da bir montaj fabrikası kuracaklarını ve Avrupa'ya burası menşeili ürün satarak rekabette ön plana çıkacaklarından bahsetti YKB. Bugünden yarına olacak işler değil ancak 3-4 sene sonra Avrupa'da çok daha kuvvetli olacaklardır. Zaten özellikle panel radyatörde dünyada bir numaralar.
https://www.ekonomim.com/finans/habe...-haberi-674883
Norveç emeklilik fonu Sanica Isı halka arzında
Sanica Isı'da halka arz büyüklüğü 801,2 milyon TL olarak kaydedildi. Halka arza büyüklüğün 10,9 katı talep geldi. Norveç emeklilik fonu Norges Bank Investment Management de Sanica Isı'nın halka arzına katılarak arz edilen payların yüzde 5'ine sahip oldu.
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
24 ünde açılacak tahtası bildiğim kadarıyla
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Yer İmleri