%7,36 gelmiþ.
Allah bereket versin.
Portföye girmiþ SNICA diye.
Henüz tahtasý açýlmamýþ.
%7,36 gelmiþ.
Allah bereket versin.
Portföye girmiþ SNICA diye.
Henüz tahtasý açýlmamýþ.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Burada paylaþtýklarýmdan dolayý trakyalý ve hissenet sorumlu tutulamaz.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bunun arzýyla ilgili alfas'ýn aksine iyi þeyler söylenmedi ve 1000 lot talep ettim, ne geldiðini bilmiyorum ama son gün neredeyse iptal edecektim. Genelde þirketle ilgili devamlý düþen kar marjýndan bahsedildi. % 7 civarý karþýlandý dendiðinde þaþýrdým, demek ki bu arza da ciddi katýlým olmuþ, Bakalým yarýn ve öbür gün talep toplanacak levrek ve çupura'ya talep nasýl olacak?
Peki 15 üzerine çýktýðýnda bu hisse fiyatini hangi yuzdeyle etkiler?
Bunu bilemeyiz.
Temelde amaçlarýnýn Avrupa'daki %40'lýk ek damping vergisinden kurtulmak için EU'da bir montaj fabrikasý kuracaklarýný ve Avrupa'ya burasý menþeili ürün satarak rekabette ön plana çýkacaklarýndan bahsetti YKB. Bugünden yarýna olacak iþler deðil ancak 3-4 sene sonra Avrupa'da çok daha kuvvetli olacaklardýr. Zaten özellikle panel radyatörde dünyada bir numaralar.
https://www.ekonomim.com/finans/habe...-haberi-674883
Norveç emeklilik fonu Sanica Isý halka arzýnda
Sanica Isý'da halka arz büyüklüðü 801,2 milyon TL olarak kaydedildi. Halka arza büyüklüðün 10,9 katý talep geldi. Norveç emeklilik fonu Norges Bank Investment Management de Sanica Isý'nýn halka arzýna katýlarak arz edilen paylarýn yüzde 5'ine sahip oldu.
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
24 ünde açýlacak tahtasý bildiðim kadarýyla
Yer Ýmleri