Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
Arama sonucu : 51 madde; 17 - 24 arası.

Konu: ALVES Alves Kablo

1. 2024/3 aylık bilanço: 133.718.282 TL kar.
    2023/3 aylik : 10.172.647 TL zarar

2. Sn.Dudu nasılsınız diyesim geldi😊

3. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Tarafından 22.000.000.000,00 TL (Yirmi iki milyar Türk Lirası) muhammen bedel ile satışa çıkarılan Erciyes Anadolu Holding’e bağlı Hes Hacılar Elektrik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.’nin alımına teklif vermek için ihale şartname bedeli Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF)’na ödeme yapılmıştır.

Saygılarımızla komuoyuna duyururuz

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Tarafından 22.000.000.000,00 TL (Yirmi iki milyar Türk Lirası) muhammen bedel ile satışa çıkarılan Erciyes Anadolu Holding’e bağlı Hes Hacılar Elektrik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.’nin alımına teklif vermek için ihale şartname bedeli Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF)’na ödeme yapılmıştır.

Saygılarımızla komuoyuna duyururuz
    Bu satın alma işi şuanki finansallarla mümkün görünmüyor. Şirket takibimde değildi, haberi gördükten sonra incelemek istedim ama işin içinden çıkamadım :)

5. ALVES PD=8 milyar TL
    Almaya niyetlendigi sirketin PD = 22 milyar TL

nasil alir, alabilir mi bilmem... alirsa alev atar alev....
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim...
    Agresif buyume hikayesi olan sirketin zamanlamasini yapamazsiniz; tasiyan kazanir 😎😎

6.  Alıntı Originally Posted by bravoecho Yazıyı Oku
    ALVES PD=8 milyar TL
    Almaya niyetlendigi sirketin PD = 22 milyar TL
    nasil alir, alabilir mi bilmem... alirsa alev atar alev....
    Benim aklıma bir cinlikgeliyor sanırım patronun da aklına gelmiş olmalı ki fırsatı tepmek istememistir bir ortaklık kurup bu şirketi ortak alabilirler de olmaz diye bir kural yok sanırım bir zamanlar bir şirket de son anlarda açıklamıştı ortagini ya kismet diyelim gerçekten süper de olur
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

7. Tavan hayırlı olsun deriz inşallah

8.  Alıntı Originally Posted by mermers Yazıyı Oku
    Tavan hayırlı olsun deriz inşallah
    Satın alma işi gercekleştimi yoksa...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •