Originally Posted by Dore Selamlar.. Bu başlık umudunu asla kaybetmeyenlere aittir.. Burada hayata dair herşey ve tradeler yer alacaktır.. Özellikle FX Dow.. Sevgiler ve bol kazançlar hepinize yeni başlığınız hayırlı olsun 1 aydır bekleyoruz burada ''ne zaman gelecek? '' deyu... iyi oldu geldiğiniz
hemen bir amerikan boraları sayımı yapayım FDOW düşebilür, ama sp500 ve nasdaq DÜŞMEZ long oynayacaksanız sp500 ve nasdaq'ta oynayın ve bunlarda asla şort oynamayın şortu dowda
Originally Posted by çıtak yeni başlığınız hayırlı olsun 1 aydır bekleyoruz burada ''ne zaman gelecek? '' deyu... iyi oldu geldiğiniz Teşekkür ederim Çok sağolun..
Originally Posted by çıtak hemen bir amerikan boraları sayımı yapayım FDOW düşebilür, ama sp500 ve nasdaq DÜŞMEZ long oynayacaksanız sp500 ve nasdaq'ta oynayın ve bunlarda asla şort oynamayın şortu dowda Tesekkurler yorum icin Fdow ve Dax ta işlem yapıyorum.. Fdow bitcoin gibi asansör.. Sanki ralli başladı gibi di mi? Bugünkü verilerden sonra..
Originally Posted by Dore Dax 18250 hedefli short flat pozisyonlarıma devam ediyorum.. Cuma 18550 kapattı.. Bu an 18400.. 18300 olunca shortu kesicem.. Fakat göz kararı hacim hesabım 18000 diyor.. Long için temkinliyim bu yüzden.. 18250 görülse bile.. Longa dönmem hemen.. Dax in işi bitti gibi.. 18280 gördü dün.. Su an 18650 lerde.. Onun da verileri harika geldi..
Bol kazançlar herkese
Fdow 39050 Dax 18650 Bu an..
Originally Posted by Dore Tesekkurler yorum icin Fdow ve Dax ta işlem yapıyorum.. Fdow bitcoin gibi asansör.. Sanki ralli başladı gibi di mi? Bugünkü verilerden sonra.. DAX diyorsan, onda ralli olur ama DOW diyorsan... söyledik Originally Posted by çıtak FDOW düşebilür, ama sp500 ve nasdaq DÜŞMEZ long oynayacaksanız sp500 ve nasdaq'ta oynayın ve bunlarda asla şort oynamayın şortu dowda dowdan bir cacık olmaz dax,sp500,nasdaq.. LONG dow.. bu kaatta işlem yapmam ben
Forum Rules
Yer İmleri