Sayfa 30/656 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 233 - 240 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

3.  Alıntı Originally Posted by Bjkli688 Yazıyı Oku
    Öğle sonu sıçrama yaparmı aceba

Artık bekleme aşamasındayız bir şey söyleyip milletin kafasını bulandırmak istemiyorum bilançodan sonra hisse kendine yön çizer...

Bir kaç gun fazla yorum yapmamak belki daha iyi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Saçmalara başladı. 3000 lot ile 7.15 olur. O kadar boş

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Aga kafa buluyor aşağı yukarı tarayıp duruyor

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6. sözün bittiği yerdeyiz..artık yönü belirleyecek olan bilançodur...eğer süpriz güzel bir bilanço gelirse teknik olarak ikili tepe vız gelir...temel tekniği çizer...şu anda herkes bekleme durumundadır ki bu topikten de görülebiliyor...topikte sadece 5 kişi var...önceki günler bu sayı 20-30 aralığında idi...

ben hepimize başarılar diliyorum...vereceğimiz kararların bizi başarıya götürmesini diliyorum...almak ,satmak veya tutma kararı herkesin kendi vereceği bir karardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sözün bittiği yerdeyiz..artık yönü belirleyecek olan bilançodur...eğer süpriz güzel bir bilanço gelirse teknik olarak ikili tepe vız gelir...temel tekniği çizer...şu anda herkes bekleme durumundadır ki bu topikten de görülebiliyor...topikte sadece 5 kişi var...önceki günler bu sayı 20-30 aralığında idi...

ben hepimize başarılar diliyorum...vereceğimiz kararların bizi başarıya götürmesini diliyorum...almak ,satmak veya tutma kararı herkesin kendi vereceği bir karardır...
    Sayın Keko burdayız ve bilançoyu dört gözle bekliyruz. Sizin yapmış olduğunuz hesaplamalar çıksın ki inanıyorum buna Burası dolup taşacaktır

8. benim pozisyonumu zaten söylememe gerek yok...bunu herkes tahmin edebilir...keçilerini kaçıran birisi ne yapacaksa bende onu yapmaya devam ediyorum... gönlüm bilançoların 6,00-7,00 aralığı bir yerden karşılaması idi ama 7,00 ın üzerinde bir karşılamayı daha önce daha çok seveceğimi de söylemiştim...şu anda herşey beklentilerim ve gönlümün istediği şekilde gelişiyor...

burada aşağı yukarı 3-4 iş günü kaldı..bu süre içinde tahminim vergi dairesi vergi beyannamesi yollanacak...artık herşey bunda az çok belli olacaktır...

son bir kaç gündür durdo ta 6,40 lardan iyi toparladı..birileri ısrar ile yüklü aldılar..bakalım geçmişte bu hisseyi satanlar mı karlı çıkacak yoksa alanlar veya tutanlar mı ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 30/656 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •