Sayfa 30/416 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3325 madde; 233 - 240 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. Ne yaparsak yapalım. Her zaman duduklenecegiz bu piyasada. İçerden bilgi almasalar bu hisse 20 bin puan yükselen piyasada yerinde sayar miydi?

ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Mancınık Yazıyı Oku
    Sanarsın ki zarar açıkladı.sermaye 50 milyon, kar 44 milyon. Karlı bir şirket olduğu ortada ama sıkıntı millete korku salma.
    Beklediğim bir şeydi . Bilanço öncesi satılmalı diye yazmıştım. Hoş satmadım ama bu beklenti bitti artık. Baskı da biter artık. Bundan sonra unutturup yoluna bakarlar. Eğer açık yaptılarsa 3 seans tavan yaptırıp ders verecek bir abi yakışır bunlara...

3. Yerine koyamasınlar inşallah

4.  Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    Beklediğim bir şeydi . Bilanço öncesi satılmalı diye yazmıştım. Hoş satmadım ama bu beklenti bitti artık. Baskı da biter artık. Bundan sonra unutturup yoluna bakarlar. Eğer açık yaptılarsa 3 seans tavan yaptırıp ders verecek bir abi yakışır bunlara...
    Kardeşim, inşallah dibine kadar açık yapmışlardır. Bur babayiğit gelip anasını ağlatır bunların.

5. Yuksek Para çıkışı var arkadaslar

6. Bu sirket 4.ceyrek ne yapti ? Bilanco da incelemek lazim ne ne halt oldugunu döviz yüksekken stoktaki selülozlari kullanip acaba yerini döviz düsünce mi doldurdular ?

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    Bilanço gelince yine paraşütsüz düşmeye hazır olun. Yapacaksa tüm olumlu hareketleri bilanço öncesi yapıyor. Umarım bu defa ters köşe yapar ve 2 tavan gelir. (Kızan bir baba çıkar da tümden çizerse )
     Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    Heves etmeyin önce 3.94 görecek. Sonra baskılanıp yükselirse yükselir. Ekranı izleyip sinirinizi yükseltmeyin.
    Dediğimiz gibi şaşırtmadı

8. Abi alkım de 9 aylık kari ile ayni gelmiş. Bu alkadaki satış nedir allah billah aşkına?

Sayfa 30/416 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •