Sayfa 30/423 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3435 madde; 233 - 240 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu gün tekniğin hakkını verseydi saatlik macd hatırına 1.81 üstü kapatırdı.Ama bunların derdi başka...

2. City bank takas oranı

Trabzonspor 10. 80
    Fenerbahçe 6. 91
    Beşiktaş 4. 91
    Galatasaray 2. 15

Galatasaray maddi olarak daha iyi olmasına rağmen en düşük seviyede kaldı. Sırayla takas oranları devamlı yükseldi. Gs. Takas oranıda yükselmeye başlarsa bence 3 tl. Bile mümkün.
    Beklemeye değer buluyorum.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Dexter7995 boş yapmayı bırakın ya bir teknik de sen paylaşta görelim adam okadar ugraşıyor zaman ayırıp burada paylaşıyor birde gelip senin gibilerden laf yiyor bilgin varsa konuş yoksa sataşma bence kimseye.

4.  Alıntı Originally Posted by yalcinnn Yazıyı Oku
    Dexter7995 boş yapmayı bırakın ya bir teknik de sen paylaşta görelim adam okadar ugraşıyor zaman ayırıp burada paylaşıyor birde gelip senin gibilerden laf yiyor bilgin varsa konuş yoksa sataşma bence kimseye.
    Avukatmısın sen?

Ben fikrimi söylerim o arkadaşta cvp yazar.Bu ikimizin arasında bir diyolog olur.Yani ikimizin arasında.

5.  Alıntı Originally Posted by yalcinnn Yazıyı Oku
    Dexter7995 boş yapmayı bırakın ya bir teknik de sen paylaşta görelim adam okadar ugraşıyor zaman ayırıp burada paylaşıyor birde gelip senin gibilerden laf yiyor bilgin varsa konuş yoksa sataşma bence kimseye.
    Bu hissede neyin tekniğini paylaşacaksın.Bende onyu anlatmaya çalışıyorum.

Tekniği bende biliyorum.Dün tekniğe bakarsan saatlik macd hatırına 1.80 üstüne gitmesi lazımdı.Noldu 1.73 kapattı.

Bu hissede teknik işlemez.Çünkü spor hissesi hemde sahipleri ky dolandırıcısı olan bir spor hissesi.

Ha iş tekniğe bakılırsa fenerin çoktan düzeltme yapması lazımdı.ama noldu halen gidiyor.Yani spor hisselerinde teknik işi çok zor.

6. Bu hissede bile teknik bir yere kadar çalışıyordu.Ama karakter yoksunları çıktı hissenin prim yapacağı günden bir gün önce sermaye tavanı arttırım haberi gönderdiler.

İşte o günden sonra teknik bitti bu hissede.

7. Sponsorluk anlaşması da araya gitti
    kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti.

8. ben sana teknikten anlamıyorsun demiyorum sadece burada boş goy goy yapmadan bir kaç bilgi paylaşan bt var onun dışında az bir katılım var sende onun gibi katılım yapabilirsin yada yapmak isteyen tabiki yapabilir burası herkese açık bir yer ama sen birşeyler yapıp burada zaman ayırıp bir iki şey paylaşan insanada laf etme ben adamın yazdıklarına bakyıorum onu dinliyormuyum hayır ama dikkate alıyorum çünkü benim de kendimce taban tavan fiyatlarım var ben ona gelince babamı görmem veririm hemen şimdi 1,70 den vedim geçen yükselişte aşşağıya gelirse alırım gelmezse güle güle he teknik temel değil sadece boş boş yükseldigi için verdim ben malı yoksa bir hikayeye başlasa oralardan çıkmam bu yükseliş suni oldugu kanaatindeyim sadece yanılıyor da olabilirim ytd .

Sayfa 30/423 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •