Sayfa 30/125 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon
Arama sonucu : 993 madde; 233 - 240 arası.

Konu: ARZUM - Arzum Elektrikli Ev Aletleri San. Tic. A.Ş.

1. İşlem görmeye ne zaman başlar acaba? bilen arkadaş varsa çok teşekkürler !!

2. Arkadaşlar iyi akşamlar, talepte bulunmak için herhangi bir saat var mı? Yarın biraz yoğun olacağım için şu anda talep girebilir miyim? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür eder, herkese bol kazanç ve iyi çalışmalar dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by north78 Yazıyı Oku
    Ne zaman borsada islem gormeye basliyacak, tarih nedir acaba...
    Muhtemelen haftaya cuma tahtası açılır..

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

4.  Alıntı Originally Posted by Bull&Bear Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iyi akşamlar, talepte bulunmak için herhangi bir saat var mı? Yarın biraz yoğun olacağım için şu anda talep girebilir miyim? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür eder, herkese bol kazanç ve iyi çalışmalar dilerim.
    Bizden cevap beklemek yerine araci kurumu sayfasını açıp deneyseydiniz keşke

5. Merhabalar ben ZBorsa dan talep girdim...yaptığım işlemi yani talep listesini nerde görebilirim?

Fason urettiriyor fabrika yok ne yurt içinde ne yurt dışında
     Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Benim merak ettiğim, Şirket tüm ürünlerini Çinde mi ürettiriyor. Türkiye de fabrika yok mu?
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Arkadaşlar yanlışlıkla qnb üzerinden arz için talep gönderdim. Ama almam gerekenden az aldım. Tekrar emir gir dediğimden 17tlden emirin var aynı fiyattan girilmez diyor ve revize edemiyorum. Başka banka üzerinden yapsam nasıl olur sizce. Aynı tc numarası üzerinden işlem var diyip kabul etmeme durumu olurmu sizce.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    talep edilen miktarin %5-6'si kadar max. gelir diye dusunuyorum.

Sayfa 30/125 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •