Erdoğan : Bakanlık Görevlerini devreden arkadaşlarımıza ülkemize yaptıkları hizmetler icin şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum . Bu arkadaşlarımıza karşı sosyal medyada yapılan linç girişimini kınıyorum
Erdoğan : Bakanlık Görevlerini devreden arkadaşlarımıza ülkemize yaptıkları hizmetler icin şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum . Bu arkadaşlarımıza karşı sosyal medyada yapılan linç girişimini kınıyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : ABD Başkanı Biden, 24 Nisan günü yayımladığı mesajda mesnetsiz, haksız ve hakikatlere aykırı ifadeler kullanmıştır. Bizi ziyadesiyle üzdü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
https://www.instagram.com/p/COIWR77B...=1md6ajnta93tk
Tavsiye ederim kk nın yıllardır yapamadığını bence 2 dakikada yapmış
bir halt olacağı yok.
Erdoğan : Ben belgelerle konuşuyorum , Biden gibi konuşmuyorum , Biden neye dayanarak nasıl konuşuyor bilmiyorum . 1 milyona yakın arşivimizde belgeler var buyursunlar gelip incelesinler
eyyy yok gibi doları salıyorlar
bir halt olacağı yok.
Siz öyle diyorsunuz ama desem ki şu otel satmadan çalıştırmak şartı ile sizin olsun, öyle zannediyorum ki eleştirdiğiniz kişiler ile birebir aynı şekilde yönetirsiniz.
Bu şuna benziyor:
Şu internette reklam engelleyicilere en çok kızan içerik üreticilerinin bilgisayarlarına bakın, hiç şaşmaz kendileri de adblock vs kullanıyorlar. :D
Yer İmleri