Sayfa 30/1002 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Erdoğan : Bakanlık Görevlerini devreden arkadaşlarımıza ülkemize yaptıkları hizmetler icin şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum . Bu arkadaşlarımıza karşı sosyal medyada yapılan linç girişimini kınıyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : ABD Başkanı Biden, 24 Nisan günü yayımladığı mesajda mesnetsiz, haksız ve hakikatlere aykırı ifadeler kullanmıştır. Bizi ziyadesiyle üzdü

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

https://www.instagram.com/p/COIWR77B...=1md6ajnta93tk

Tavsiye ederim kk nın yıllardır yapamadığını bence 2 dakikada yapmış
    bir halt olacağı yok.

Erdoğan : Ben belgelerle konuşuyorum , Biden gibi konuşmuyorum , Biden neye dayanarak nasıl konuşuyor bilmiyorum . 1 milyona yakın arşivimizde belgeler var buyursunlar gelip incelesinler

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : ABD Başkanı Biden, 24 Nisan günü yayımladığı mesajda mesnetsiz, haksız ve hakikatlere aykırı ifadeler kullanmıştır. Bizi ziyadesiyle üzdü
    tayyib'e yumuşak konuş diye tembihlemişler..!!

eyyy yok gibi doları salıyorlar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    eyyy yok gibi doları salıyorlar
    Eyyy yok, sayın Baydın var.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    adamlar rakıyı özel ürettiriyrlar birayı özel herşey, ucuza kaçıyorlar fiyata gelince 3 katı fiyat çekiyorlar hiç birine acımıyorum. tatili yurtdışında tanıdığın varsa oradan aldırdın mı 3 te 1 fiyatına getiriyorsun onlar acımıyorsa sende acımayacağın bi alman benim yarıma bile değil rus 3 te 1 ime tatil yapıyor
    Siz öyle diyorsunuz ama desem ki şu otel satmadan çalıştırmak şartı ile sizin olsun, öyle zannediyorum ki eleştirdiğiniz kişiler ile birebir aynı şekilde yönetirsiniz.

Bu şuna benziyor:

Şu internette reklam engelleyicilere en çok kızan içerik üreticilerinin bilgisayarlarına bakın, hiç şaşmaz kendileri de adblock vs kullanıyorlar. :D

Sayfa 30/1002 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •