-
Erdoğan : Bakanlık Görevlerini devreden arkadaşlarımıza ülkemize yaptıkları hizmetler icin şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum . Bu arkadaşlarımıza karşı sosyal medyada yapılan linç girişimini kınıyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan : ABD Başkanı Biden, 24 Nisan günü yayımladığı mesajda mesnetsiz, haksız ve hakikatlere aykırı ifadeler kullanmıştır. Bizi ziyadesiyle üzdü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
https://www.instagram.com/p/COIWR77B...=1md6ajnta93tk
Tavsiye ederim kk nın yıllardır yapamadığını bence 2 dakikada yapmış
bir halt olacağı yok.
-
Erdoğan : Ben belgelerle konuşuyorum , Biden gibi konuşmuyorum , Biden neye dayanarak nasıl konuşuyor bilmiyorum . 1 milyona yakın arşivimizde belgeler var buyursunlar gelip incelesinler
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan : ABD Başkanı Biden, 24 Nisan günü yayımladığı mesajda mesnetsiz, haksız ve hakikatlere aykırı ifadeler kullanmıştır. Bizi ziyadesiyle üzdü
tayyib'e yumuşak konuş diye tembihlemişler..!!
-
eyyy yok gibi doları salıyorlar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
eyyy yok gibi doları salıyorlar
Eyyy yok, sayın Baydın var.
-

Originally Posted by
ayhan53
adamlar rakıyı özel ürettiriyrlar birayı özel herşey, ucuza kaçıyorlar fiyata gelince 3 katı fiyat çekiyorlar hiç birine acımıyorum. tatili yurtdışında tanıdığın varsa oradan aldırdın mı 3 te 1 fiyatına getiriyorsun onlar acımıyorsa sende acımayacağın bi alman benim yarıma bile değil rus 3 te 1 ime tatil yapıyor
Siz öyle diyorsunuz ama desem ki şu otel satmadan çalıştırmak şartı ile sizin olsun, öyle zannediyorum ki eleştirdiğiniz kişiler ile birebir aynı şekilde yönetirsiniz.
Bu şuna benziyor:
Şu internette reklam engelleyicilere en çok kızan içerik üreticilerinin bilgisayarlarına bakın, hiç şaşmaz kendileri de adblock vs kullanıyorlar. :D
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri