Erdoðan : Bakanlýk Görevlerini devreden arkadaþlarýmýza ülkemize yaptýklarý hizmetler icin þahsým ve milletim adýna teþekkür ediyorum . Bu arkadaþlarýmýza karþý sosyal medyada yapýlan linç giriþimini kýnýyorum
Erdoðan : Bakanlýk Görevlerini devreden arkadaþlarýmýza ülkemize yaptýklarý hizmetler icin þahsým ve milletim adýna teþekkür ediyorum . Bu arkadaþlarýmýza karþý sosyal medyada yapýlan linç giriþimini kýnýyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan : ABD Baþkaný Biden, 24 Nisan günü yayýmladýðý mesajda mesnetsiz, haksýz ve hakikatlere aykýrý ifadeler kullanmýþtýr. Bizi ziyadesiyle üzdü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
https://www.instagram.com/p/COIWR77B...=1md6ajnta93tk
Tavsiye ederim kk nýn yýllardýr yapamadýðýný bence 2 dakikada yapmýþ
bir halt olacaðý yok.
Erdoðan : Ben belgelerle konuþuyorum , Biden gibi konuþmuyorum , Biden neye dayanarak nasýl konuþuyor bilmiyorum . 1 milyona yakýn arþivimizde belgeler var buyursunlar gelip incelesinler
eyyy yok gibi dolarý salýyorlar
bir halt olacaðý yok.
Siz öyle diyorsunuz ama desem ki þu otel satmadan çalýþtýrmak þartý ile sizin olsun, öyle zannediyorum ki eleþtirdiðiniz kiþiler ile birebir ayný þekilde yönetirsiniz.
Bu þuna benziyor:
Þu internette reklam engelleyicilere en çok kýzan içerik üreticilerinin bilgisayarlarýna bakýn, hiç þaþmaz kendileri de adblock vs kullanýyorlar. :D
Yer Ýmleri