Sayfa 30/380 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3037 madde; 233 - 240 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Türkak tarafında arkadasım olduğu için bu olayı biliyorum. bakalım izleyip göreceğiz.

2.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    örnek verelim. mesela herhangi bir kamu kuruluşusun. hizmet verdiğin kollara KURU TİP akü alcaksın. şartnamesini yazarken TSE,UL yada EUROBAT belgesi istersin. bu belgeleri isterken TÜRKAK akredite ettiği bir kuruluştan verilen sertifikayı da kabul edersin. dikkat edin bütün akümülatör teknik şartnameleri bu şekilde çıkar. TÜRKAK son zamanlarda bu karbon emisyonu ile alakalı test firmalarına bu test alanlarını yapın sizi de akredite edeyim demeye başladı.çünkü avrupaya zorunlu kıldırmak istemiyor firmaları. eğer bizde akredite edillirsek bu sertifikayı vermeye o zaman sadece bir imza ile milyonları kazanır şirket. bu vizyona sahip bir patron olduğunu gördüm ben. yoksa XGREEN sertifikası için boşuna uğraşmamış. bu sertifika boşa alınmıyor. eğer TÜRKAK bunu akredite ederse çok farklı bir yöne gider
    Çok teşekkürler. Bizimle için çok değerli bilgiler.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    7 ay önce yayınlanmış bir video. Çok değerli bilgiler var onun için izlemekte fayda var.

https://youtu.be/nGxxWVDMJhM?si=qY_x3bfiF1568De3
    Yeşil enerjiye en büyük beklentimiz lakin videoda Türkiye de ki bankaların ve aracı kurumların yarısının yazılım desteğini atatp sağlıyor diyor CEO. Bu muazzam bir oran. Zaten CEO sektörde açık ara lideriz diyor

Burger King gibi Dünya devi şirket bile atatp teknolojilerini kullanıyor.

4. Atatp müşterisi olan dev şirketlerin bazıları aşağıdaki linkte verilmiş.

https://www.atp.com.tr/musterilerimiz/

5. Yola girdik,beklenti malum..
    Piyasa enerji işini sever..

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Yola girdik,beklenti malum..
    Piyasa enerji işini sever..
    Sevmez mi, enerji şirketleri 10-20-30-40 kat gitti 2 yılda
    Atatp halka arzdan beri 2 yılda 3,5 kat gitmiş henüz

Darısı atatp ye diyelim inşallah

7. Greenx şirketinden gelecek ciro ve kara göre atatp ilerde yazılımın yanı sıra enerji sektörüne hizmet veren bir şirket olarak anılacaktır

Her iki sektöründe önü muazzam açık. Yeterki şirketler işi ilk yapanlardan olsunlar

Atatp Greenx ile yeşil enerji işinde ilk ve tekiz diyor. İlla ki çok çok olumlu yansımaları olacaktır diye düşünüyorum

8.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    örnek verelim. mesela herhangi bir kamu kuruluşusun. hizmet verdiğin kollara KURU TİP akü alcaksın. şartnamesini yazarken TSE,UL yada EUROBAT belgesi istersin. bu belgeleri isterken TÜRKAK akredite ettiği bir kuruluştan verilen sertifikayı da kabul edersin. dikkat edin bütün akümülatör teknik şartnameleri bu şekilde çıkar. TÜRKAK son zamanlarda bu karbon emisyonu ile alakalı test firmalarına bu test alanlarını yapın sizi de akredite edeyim demeye başladı.çünkü avrupaya zorunlu kıldırmak istemiyor firmaları. eğer bizde akredite edillirsek bu sertifikayı vermeye o zaman sadece bir imza ile milyonları kazanır şirket. bu vizyona sahip bir patron olduğunu gördüm ben. yoksa XGREEN sertifikası için boşuna uğraşmamış. bu sertifika boşa alınmıyor. eğer TÜRKAK bunu akredite ederse çok farklı bir yöne gider
    güzel bilgiler dostum...teşekürler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 30/380 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •