Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 30/381 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3109 madde; 233 - 240 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ATP bu anlaşmayla, Çin'de kullanacağı dijital uygulamaları ve onlardan gelecek siparişleri yöneteceği ERP, CRM, Sipariş, Menü ve Fiyat Yönetimi, Ödeme, Faturalama, Personel Yönetimi gibi alanlarda çalışacak O2O yazılımının Çin'in ihtiyaçlarına uygun şekilde hazırlanmasını sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ATP Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Cinali, ATP'nin büyük müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında bilhassa online kanallarda artan ihtiyaçlarını karşılamak için yatırımlar yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

"Çin bizim için öncelikli, dinamik ve büyük potansiyel barındıran bir pazar. Hızlı servis restoran sektörüne hizmet veren Zenia markamızla sunacağımız O2O yazılımlarımızın ve dijital uygulamaların Çin'in yerel ihtiyaçlarına da uygun şekilde hazırlanması için Burgeon firması ile yazılım geliştirme ve hizmet anlaşması imzaladık. Katkıları ile Çin'den başlayarak küresel pazarlara taşınabilecek teknolojilere sahip olacağız."

ATP China CEO'su Onur Yavuz da bu anlaşmayla, ilk etapta Çin'deki en büyük müşterisi Burger King'in hem orta katman yazılımının (O2O) hem de müşteriye dokunan dijital uygulamalarının yeni nesil teknolojilerle dönüşümünü gerçekleştireceklerini açıkladı.

Yavuz, "Aynı çözümü küresel çapta faaliyetteki tüm iş ortağı markalarımızda ve özellikle Güneydoğu Asya açılımımızdaki hedef müşterilerimizde de hayata geçirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kaynak: AA

https://www.diyadinnet.com/atp-burge...mzaladi-h9841/

Çin gibi 2 milyar nüfuslu dev bir ülkeye teknoloji satıyor atatp.
    Ve Çin tarafında muazzam bir büyüme hikayesini başlatmışlar.
    Bu büyümenin global ölçekte olacağını belirtmişler.

Yani hikayemiz greenx ten ibaret değil!

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    ATP bu anlaşmayla, Çin'de kullanacağı dijital uygulamaları ve onlardan gelecek siparişleri yöneteceği ERP, CRM, Sipariş, Menü ve Fiyat Yönetimi, Ödeme, Faturalama, Personel Yönetimi gibi alanlarda çalışacak O2O yazılımının Çin'in ihtiyaçlarına uygun şekilde hazırlanmasını sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ATP Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Cinali, ATP'nin büyük müşterilerinin yurt içinde ve yurt dışında bilhassa online kanallarda artan ihtiyaçlarını karşılamak için yatırımlar yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

"Çin bizim için öncelikli, dinamik ve büyük potansiyel barındıran bir pazar. Hızlı servis restoran sektörüne hizmet veren Zenia markamızla sunacağımız O2O yazılımlarımızın ve dijital uygulamaların Çin'in yerel ihtiyaçlarına da uygun şekilde hazırlanması için Burgeon firması ile yazılım geliştirme ve hizmet anlaşması imzaladık. Katkıları ile Çin'den başlayarak küresel pazarlara taşınabilecek teknolojilere sahip olacağız."

ATP China CEO'su Onur Yavuz da bu anlaşmayla, ilk etapta Çin'deki en büyük müşterisi Burger King'in hem orta katman yazılımının (O2O) hem de müşteriye dokunan dijital uygulamalarının yeni nesil teknolojilerle dönüşümünü gerçekleştireceklerini açıkladı.

Yavuz, "Aynı çözümü küresel çapta faaliyetteki tüm iş ortağı markalarımızda ve özellikle Güneydoğu Asya açılımımızdaki hedef müşterilerimizde de hayata geçirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kaynak: AA

https://www.diyadinnet.com/atp-burge...mzaladi-h9841/

Çin gibi 2 milyar nüfuslu dev bir ülkeye teknoloji satıyor atatp.
    Ve Çin tarafında muazzam bir büyüme hikayesini başlatmışlar.
    Bu büyümenin global ölçekte olacağını belirtmişler.

Yani hikayemiz greenx ten ibaret değil!
    maharaj dostum gerçekten de çok önemli konulara değinmişsin...Çin e yazılım satmak çok zor...herkes bunu başaramaz...Çin 2 milyarlık nüfüsü ile aslında teknoloji yönünden de çok gelişmiş bir ülkedir...huwaii,şahomi ve daha benim bilmediğimiz dünya çapında teknoloji şirketleri var..yazılım konusunda da çok gelişmişler..bu gün 5G teknolojisinde dünyanın en gelişmiş ülkesidir çin...tüm dünyaya teknoloji satan bir ülke...işte böyle bir ülkeye yazılım satmak gerçekten de büyük bir olay...aynı zamanda büyümenin yüksek olacağı bir ülke..Çin pandemiden yeni yeni çıkıyor...orada yasaklar ve kısıtlamalar yeni yeni kalkıyor...işte bu nedenle ATATP yöneticileri yılın ikinci yarısında çinden çok güzel ciro ve kar büyümelerini bekliyorlar...

senin de belirttiğin gibi bu büyüme de güçlü bir hikaye sunuyor...zaten green x hikayesi de muhteşem...üçüncü ve dördüncü çeyreklerde muhteşem bilançolar bekliyorum..net kar 300 milyona dayanacaktır....green x in 2024 yılına yansıyacağını düşündüğümüzde çok güzel bilançoların geleceği vakitlere giriyoruz..

greenx platformu hem çok para kazandıracak hem de çok itibar kazandıracak...bu itibar ile global çapta talep görecek...bu talep ile çok ilginç karlı işbirlikleri ve ortaklıkları kurabilecek...hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyümenin kapılarını sonuna kadar açacak..

bakalım piyasa bu güzel gelişmeleri nasıl fiyatlayacak ?? merakla bekliyoruz....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Güle güle Ağustos, hoş geldin Eylül. Umutların bitmediği, huzurun, sevginin, mutluluğun, bolluk ve bereketin, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü, yüzümüzü güldüren bir ay olsun inşallah. Hayırlı cumalar

4. Aynen öyle sevgili keko dostum. Çin gibi 2 milyarlık bir nüfusu olan teknoloji ve yazılım devine atatp gibi bir Türk şirketi girmiş ise, bu işin önü çok açık demektir. Çünkü bu işte en büyük pasta Çin de, nüfus olarak bizden 25 kat daha büyük bir ülke. Artı teknoloji sonuna kadar kullanmak isteyen bir ülke. Atatp böyle bir ülkede Yazılım ve teknolojiyi pazarına girebilmiş ve orada agrasif büyümeye gideceğiz diye beyanda bulunuyorlarsa tek kelime ile taktidere şayen bir gelişme.

https://www.ekonomist.com.tr/makale/...olacagiz-38079
    Son düzenleme : MAHARAJ; 01-09-2023 saat: 09:37.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    ufak hisselerde bir savas var sanki

KY elinden resmen aliyolar .. la KY iyi sirket almissin iste, ne satiyon, otur ustune 3-4 sene bekle hele

dustumu,,, kosa kosa satmaya gider,,, ciktimi kosa kosa almaya gider .. allah akil fikir verin ,, sabah -4 tu almiyordun,,, simdi artiya dondu ,, bu sefer tavandan almak icin siraya giriyor

bizde ki KY tam olarak bu kisiler

''Beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım."

Sülün Osman, girdiği cezaevinde de “Alınteri ile yaşamak†konulu konferanslar verdi. Deyim yerindeyse cin olmadan adam çarpanları çarptığını işte şöyle anlatıyor;

"Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. On tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. Kuyumcunun kapısındayız. Ve dükkân kapalı. Karımın hastalığını anlatıyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum falan. Hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. Paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın...

adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. O arada benim ayakçım da ortaya çıkıyor ve o almak istiyor bilezikleri. Telaşlanıyor adam kazanç imkânı kaybolacak diye. 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, be de kayboluyorum ortalıktan. Adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. Ben aranıyorum. demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. Gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı. Ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım."
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

6.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    ufak hisselerde bir savas var sanki

KY elinden resmen aliyolar .. la KY iyi sirket almissin iste, ne satiyon, otur ustune 3-4 sene bekle hele

dustumu,,, kosa kosa satmaya gider,,, ciktimi kosa kosa almaya gider .. allah akil fikir verin ,, sabah -4 tu almiyordun,,, simdi artiya dondu ,, bu sefer tavandan almak icin siraya giriyor

bizde ki KY tam olarak bu kisiler

''Beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım."

Sülün Osman, girdiği cezaevinde de “Alınteri ile yaşamak†konulu konferanslar verdi. Deyim yerindeyse cin olmadan adam çarpanları çarptığını işte şöyle anlatıyor;

"Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. On tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. Kuyumcunun kapısındayız. Ve dükkân kapalı. Karımın hastalığını anlatıyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum falan. Hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. Paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın...

adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. O arada benim ayakçım da ortaya çıkıyor ve o almak istiyor bilezikleri. Telaşlanıyor adam kazanç imkânı kaybolacak diye. 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, be de kayboluyorum ortalıktan. Adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. Ben aranıyorum. demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. Gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı. Ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım."
    dünkü hareketin aynısı. bu düzeltme hareketi değil. dökme hareketi...

7. Ziraat yatırım ansızın 1 lira aşağı bastı. Dont panic, şirkette bu hikaye olduğu sürece hissede sıkıntı yok bana göre

8. Dostum hikayesi belli gün içi toparlar diye düşünüyorum..aşağıda çok marjı yok..

Sayfa 30/381 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •