Sayfa 30/417 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 233 - 240 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    olmayacak ama yazıyı şimdi okudum tekrar bakalım
     Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bu kambiyo karının vergisi olacak mı???

Devlet de ne akıllı kambiyo zararı yazdın bana ne diyor,kar yaptın mı ver bakalım benim payımı.Bir nevi deli dumrul

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Devlet de ne akıllı kambiyo zararı yazdın bana ne diyor,kar yaptın mı ver bakalım benim payımı.Bir nevi deli dumrul
    kambiyo zararı yazdın mı?...bana ne demiyor o da zarara ortak oluyor (devletin vergisi de azalıyor)...

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Üstad hayırlı akşamlar, uzun vadede bu kağıdı taşımak portföyün %35 i gibi sence doğru bir seçim olur mu sadece fikrini, görüşünü almak istiyorum. 3-5 yıllık bir vadede. Al sat yapmayı beceremiyorum bakınca sattığımız gidiyo, sonra başka hisseye geçtikçe yerimde sayıyorum. Doların durumu da malum. Elime geçenle 3-4 hisseyi biriktirip beklemeyi seçeyim diyorum.

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Akıl var izan var saat 4 e kadar bu şirketlere ne oldu da iki saatte yüzde 10 yukardeyken taban kapattılar.Bu şekilde düşen kağıtlar bu şekilde çıkar.Ha istisnai durumu zaten yazdım amerikada yüzde beşi aşan düşüşleri gördüm mü fiyat önemli değil tabandan bile tüm malı satarım.Gelecek yıl global düşüşte borsada olmamak lazım.O günler yetişin ey ümmeti muhammet günleri oluyor,kimse kimseye yardım edemiyor.Bizdeki bu şekil hareketler bana çakallık gibi geliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bizdeki bu şekil hareketler bana çakallık gibi geliyor.
    Çakallık diye bir durum sözkonusu değil, iş kur artışı ve yeni sistemden (Çin modeli mi Türk modeli mi karar veremedikleri) çıkıp, kontrolden çıkan bir ekonomi riskini almak istemeyen yatırımcıların satışlarına döndü.

Yurtbank davasında ali balkaner biz 18 aileyiz borsa nereye gidecek her gün biz karar veririz demişti.O duruşmaların sıcaklığında hakim de demek istedin diye sormadı bile.

8. Kambiyo (kur farkı) karından kurumlar vergisi alınır.YTD

Sayfa 30/417 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •