Sayfa 30/246 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 233 - 240 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    USDJPY 'de şöyle bir şey de var.

Bunları sağda solda pek demezler, ama destek-dirençlerin mum wickleri göz ardı edilerek "kalınımsı bölgecikler şeklinde" çizilmeleri daha isabetli sonuçlar veriyor. Şu resme bi bakın lütfen:

Yani evet, fiyat Double Bottom yapmış. Ve, üçgen bölgedeki mum dizilimi orada destek bölgesini kırmak isteyen büyük yatırımcı olduğunu gösteriyor. Hatta böyle bir kural var, fiyat belli bir trendline ya da seviyeye ısrarla yapışık hareket ediyorsa ve oradan kopamıyorsa, niyeti o seviyeyi kırmaktır. %100 işliyor mu? Hayır. 80 falan. Benzer başka bir kural daha var: "Fiyat bir trendline 'ı 3 defa ziyaret ediyorsa, 4 'üncü ziyaretinde %70 o trendline 'ı kıracaktır."

USDJPY 'deki durum bu...peki şimdi ne olacak? Alımda bekleyenlerin hepsi stop olasıya kadar fiyat aşağıya inecek, ya da onlar pes edip işlemlerini kapatana kadar buralarda bekleyecek. Sonrasını Allah bilir. Yukarı dönüp gidebilir bile

Neyse, ben yemek yapmalıyım... Selamlar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Selim bey Gbpnzd de ne korkuttu sizi?

Teknikte çok bir sorunum yok. Terse gidecegini de gorebiliyorum. Aynen bu gece olduğu gibi.. Acele etmeden kademeli pozisyon açıp kademeli kapatmaliyim ve bunu da oturtmaliyim. Düzenli bir akış olacakYeni yılda bunu oturtucam insallah
    Tek bir yerden yüklenince en ufak bir dalgalanmaya sıkıntı yaşıyorum. Farklı noktalardan acicam artik

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Çok tombiş, sımsıcak olur bu

Buna sarılarak ısınır insan

Çok hareketli mi peki? Bildiğim kadarıyla bu cins baya durgun oluyor. Kardeşimde de bu cinsten var. Dün akşam "Cezmi perdeyi indirdi" dedim, şaşırdı. Onun kedisi hiç yapmıyormuş, sabahtan akşama kadar uyuyormuş
    Ilgilenmeyince uyuyor tontişim Oyun oynamayı çok seviyor. Özelikle geceleri. Her gece yerde birsey buluyor oynayacak..

Deli gibi bir o yana bir bu yana koşturuyor manyak

Afiyet olsun

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selim bey Gbpnzd de ne korkuttu sizi?
    Ölçemeyeceğim kadar çok parazitli... daha pürüzsüz pariteler varken GBPNZD bana ters.

Hatta şimdi bir daha baktım ve bu defa büyük zaman dilimlerine baktım, Haftalık Grafikte bile ürktüm

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Ilgilenmeyince uyuyor tontişim Oyun oynamayı çok seviyor. Özelikle geceleri. Her gece yerde birsey buluyor oynayacak..

Deli gibi bir o yana bir bu yana koşturuyor manyak
    Ezilince öten fare oyuncaklar var, onlardan alın, bayılacaktır. Bu durumda sizin uykularınız zehir olacak

Eğer arada bir ıvır zıvır ısırıp yanınıza getiriyorsa, bu size onu hediye getirdiği anlamına geliyormuş.

Benim bir tane koltuğun yaslanma yerinin arkasında (duvarla koltuk arasında) boydan boya bir tür delik var...Tarif edemedim şimdi, ama boruyu andırıyor.

Yavru olan o deliğe giriyor, Cezmi bir uçta bekliyor, çıkınca tepesine binmek için. Bu sırada ben koltukta yatıyorum ve TV izliyorum. Üstümde gezişiyorlar.

Cezmi bazen bir çıkışa o kadar konsantre oluyor ki Hayri (yavru) diğer uçtan çıkıp, Cezmi'ye miyavlayıp "Yakalayamaz ki" diyor ve tekrar deliğe giriyor. Cezmi deliriyor onu yakalicam diye Bazen çok sinirleniyor, yavruyu zor alıyorum ağzından

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Afiyet olsun
    Sağolun, gelirken Nefis Yemek Tariflerinde bissürü yemek tarifine baktım ve acaba ne yapsam diye düşündüm.

Eve gelince yorgunluktan "başka zaman yaparım" diyip yine makarna yaptım.

Size de afiyet olsun (tam da bu sıralar bişeyler atıştırdığınızı tahmin ediyorum)

Sayfa 30/246 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •