Sayfa 300/946 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Bir zaman da 90 kapısında bekletmese bari

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    onlara zaten biraz zor cokerde
    onlar isi coktan saglam kaziga bagladi
    gecis garantili vb.

ama bi
    dolu zengin tip var oteden beri
    bunlar
    krediyi indirmis burdan
    newyorkdan londradan arsa ev almis
    burda gozukmuyo ya bu asset ler...
    adamda ben battim diyo zate. para uctu diyo.

goldman alinca ucuzdan o batik kredilerin devrini

bizim o yerli cakal cukal tayfa zenginin yurtdisindaki malina mulkune cokucek
    gibi anladim bende
    2 ila 6 milyar dolar kredi kullanan kaç şirket var ülke içinde
    bir halt olacağı yok.

3. Haber içeriğine bakılınca yapılandırılmış krediden bahsediyor. 108 milyar liralık batak ve 280 milyar lira civarı sorunlu krediden değil.
    25 milyar dolar civarı yapılandırılmış kurumsal şirket döviz kredisi var.Tabi TL olanda var KGF ler falan ama o miktarı bilmiyorum. Gözü oraya dikmişler zaar. Tabi eğer haber asparagas değil ise.

Bankalar bu kredileri satar mı? Satarsa Goldman yüzde kaç verir? Sonuçta bunlar sorunlu kredi içerisinde görünmüyor yapılandırıldığı için. Satılırsa aradaki miktar direk zarar yazar bankalara.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2 ila 6 milyar dolar kredi kullanan kaç şirket var ülke içinde
    tamam bende ne diyom
    adamin londra da mahallesi var + elbet baska seyleride vardir
    onu alsa alir
    kalkip burdaki seyini almasina rekabet kurulu bilmemne musaade etmez zaten...
    goldmanda o ka hayal gormuyodur herhalde
    he he
    gel anacim
    imalat maliyetinin yuzde 5 ine sana havaliman :-) hemde sifir deniz manzarali kartonpiyerli ebeveyin banyolu
    yav olur mu ayhan baskan o ka da degil artik

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Haber içeriğine bakılınca yapılandırılmış krediden bahsediyor. 108 milyar liralık batak ve 280 milyar lira civarı sorunlu krediden değil.
    25 milyar dolar civarı yapılandırılmış kurumsal şirket döviz kredisi var.Tabi TL olanda var KGF ler falan ama o miktarı bilmiyorum. Gözü oraya dikmişler zaar. Tabi eğer haber asparagas değil ise.

Bankalar bu kredileri satar mı? Satarsa Goldman yüzde kaç verir? Sonuçta bunlar sorunlu kredi içerisinde görünmüyor yapılandırıldığı için. Satılırsa aradaki miktar direk zarar yazar bankalara.
    Yapılandırılmış kredilere kim sorunlu diyemez ki. Onlar da sorunlu. Doğuş 2. kez yapılandırmaya gitti. Habire yapılanıyor, yani ödeyemiyor ve öteleyip duruyor. Sorun var demek ki.

6.  Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Yapılandırılmış kredilere kim sorunlu diyemez ki. Onlar da sorunlu. Doğuş 2. kez yapılandırmaya gitti. Habire yapılanıyor, yani ödeyemiyor ve öteleyip duruyor. Sorun var demek ki.
    Belirli süreler ile ödenmedikçe batak ya da derecesine göre sorunlu kredi içerisine giriyor. Sorunlu krediyi yapılandırınca o kategoriden çıkıyor taki tekrar taksitler ödenmemeye başlayıncaya kadar.

Özel bir bankada ticari kredilere bakan kişi böyle anlatmıştı. Yanlış ise onun verdiği bilgi yanlıştır ))

İBB Meclisi'nde, CHP grubunun "Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu" ve "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu" kurulması önerisi AK Parti'nin oylarıyla reddedildi

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İBB Meclisi'nde, CHP grubunun "Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu" ve "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu" kurulması önerisi AK Parti'nin oylarıyla reddedildi
    Topal ördek... Bu işler hiç iyi bir yere gitmiyor. Dolardan en çok gerilimi besleyenler kazanıyor
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Sayfa 300/946 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •