Sayfa 300/1043 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by Sword12 Yazıyı Oku
    Hocam birde bentas ı değerlendirirseniz memnun oluruz.
    bntas 3.57 üzerinde kaldığı müddetce hedef 6... 7 civarlarıYTD

2. daha önce paylaştığım trkcm ekranımın en üstüne koyuyorum 1.2 ay takip edicem YTD

3. Hayırlı akşamlar hocam. Ostim için güncel bir yorum rica ediyorum. Hisse takaslarda nasıl gözüküyor yeteri kadar toplamasına rağmen endeksin yükselişine yeteri kadar eşlik edemedi. Şimdiden teşekkür ediyorum hocam.

4. olmip 4 aydır dinleniyor bürüt takas baskı acığa satış yasağı artık bu hisse bu çileleri geride bıraktı bana göre ederi cok yüksek fiyatlar bedellisini yaptı ağız tadıyla fiyatlayamadı artık fiyatlayacağı zamanlar cok yakın YTD

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    hayırlı akşamlar hocam. Ostim için güncel bir yorum rica ediyorum. Hisse takaslarda nasıl gözüküyor yeteri kadar toplamasına rağmen endeksin yükselişine yeteri kadar eşlik edemedi. şimdiden teşekkür ediyorum hocam.
    hissenin üzerinde baskı var iyi bir kap haberi ile baskı kalkar heyecan başlar ..sabırda önemli tkfen ne kadar oldu

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    hissenin üzerinde baskı var iyi bir kap haberi ile baskı kalkar heyecan başlar ..sabırda önemli tkfen ne kadar oldu
    Evet TKFEN e bakarak sizi anıyorum. Söz dinlemek ve sabretmeyi öğreneceğim. İlk on kurum hisseyi toplamış gözüküyor. Sıkıntı 2.80 üzerine kendini bir türlü atmaması ve endeks düzeltmeye girerse hissenin de hızla düzeltmeye girebilir diye tedirginim. Sabır ve psikoloji teknik bilgi kadar önemli olduğunu öğrendim. Çok teşekkür ediyorum hocam.

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Merhaba hocam hayırlı aksamlar.
    Bsoke ve kristal ile ilgili yorumunuz nedir ?

8.  Alıntı Originally Posted by Daxi Yazıyı Oku
    Merhaba hocam hayırlı aksamlar.
    Bsoke ve kristal ile ilgili yorumunuz nedir ?
    her 2 side iyi sabredersen kazanırsın çimentolar beğeniyorum

Sayfa 300/1043 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •