Sayfa 300/616 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku

2. Fazla zorlamaya gerek yok elveda pol dap yapı almak ve algyo ya takviye daha iyi diye çıkıyorum herkese bol kazanclar bir gün yine geri döneriz elbet .

3. Oturduğum yerde daire fiyatları 2 ye katladı arabalar malum bu polisan dolar bazında 3 te 1 e indi bir yılda olanlar bunlar isteyen satsın bu fiyata işine gelen satsın ben gözden çıkardım istersede batsın

4. Kartal41 bol kazaçlar.hangi kurumdan ve kaç bin adet sattınız?dap yapı dagıtımı nasıl olacak?

5.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Fazla zorlamaya gerek yok elveda pol dap yapı almak ve algyo ya takviye daha iyi diye çıkıyorum herkese bol kazanclar bir gün yine geri döneriz elbet .
     Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Kartal41 bol kazaçlar.hangi kurumdan ve kaç bin adet sattınız?dap yapı dagıtımı nasıl olacak?
    Sn. Kartal 41, aracı kurumunuzu verin ki malum şahış sizin zararınızı versin yada defterleriniz tam tutsun.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Fazla zorlamaya gerek yok elveda pol dap yapı almak ve algyo ya takviye daha iyi diye çıkıyorum herkese bol kazanclar bir gün yine geri döneriz elbet .
    Polisan holdinge dap yapı ile ortak pendik projesi için girmiseniz, doğru adım atmışsınız. Çünkü şayet pendik projesi gerçekleşirse: Burada Aslan payını alacak DAPGY olacak. Ayrıca Dap borsaya işlem görmeye başladığında en az iki gün de %20 gitme olasılıgıda var. Belki de üç gün olur. Hayırlı olsun.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

7. Sapık geldi.forumun kalitesini yine düşürdü adam rahat duramıyor tatmin olamıyor
    Hakaret yemek hoşuna gidiyor acaba kırbaçlatıyormusun kendini

Sayfa 300/616 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •