Burada delikanlı speğin biri gelip hödüklerin malını elinden alıp arkasından baktıracak. Bunu yazın bir kenara bir daha da o hödükler tahtaya yanaşamayacak kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak onlarla böyle hissediyorum.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
firtina oncesi sessizlik. sayin fener1907
Dayanamadim aldım 30 dan ulaş lari satinca hacim düşüklüğü de iyidir bir tarafa yönelecek yukarı yürümesine oynadık
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nadasa yattı tahta resmen yatırım tavsiyesi değildir epey bekleyecez öyle duruyor.Yatırım tavsiyesi değildir...
Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
bu hisseden bi bok olmicak. beş para etmez bi hisse bu.. bunlarda art niyet var baskası olamaz.. dunya kar yap hisseye etki etme endeks iyi olur hisse ye etki etme. kos koca hisse 2 3 buyuk okul cocugunun elin demi ? ne anladık o zaman hisse % 800 kar etti ise..
anlamakta geecekten zorluk cekiyorum. ama birseyler yasanacak yakinda.nefret ve ofkeyle karisik bir heyecan var anlatamadigim.
Hadi mal topluyor desem adam bakıyorum endeks duserken hemen tepki veriyor atıyorum 2.28 veya baska fiyatlarda kaptirsa nolacak ne bilim anlam vermek zor dusen endekste ne guzel ruzgar sana calisiyor belki satan olur digerleri ucuzladı diye asagi neden saliyorsun diye adam adama sorar eger derdin mal almak ise ....Hadi sattın yerine nasıl koyma derdi baslayacak cidden basındaki kisiyi anlamak zor.Yatırım tavsiyesi değildir...
Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Yer İmleri