Sayfa 301/805 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 6439 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Dövizin 20 lira olması bir Allahın kuluna yaramaz. Elinde döviz olup bundan kar eden adam diğer taraftan tükettiği tüm ürünlere doların 20 lira olmasından dolayı gelecek zamlardan zarar eder. Sence döviz tutanlar bunu bilmiyormu???? Yada yüzlerce milyar dolar döviz mevduatı var, hala dövizini bozdurmayanlar ahmak mı, neyi bekliyorlar tl mevduata kur farkı garantisi verilmiş, dövizi tutmanın hiçbir anlamı kalmamış nasılsa....
    Neyse ortak ideolojilerin aklın önüne geçmediği bir ülke olmak dileğiyle ağayla maraba hikayesini bilen vardır son zamanlarda yaşananlar aynen budur

ağayla marabası, ağanın en güzel atının koşulduğu en süslü arabayla kasabaya inmektedirler. ağa arabadadır, maraba ise arabanın yanında yürümektedir. yerde taze bir tezek kümesi görürler. üzerinde sineklerle etrafa koku salmaktadır. ağa, marabasıyla alay etmek ister.

‘‘maraba’’ der, ‘‘şu tezeği ye, atla araba senin. sen bineceksin, ben yürüyeceğim.’’

maraba ata bakar, arabaya bakar. ağaya da zaten gıcıktır. oturur, midesi bulana bulana tezeği yer. ağa iner, maraba sahip olduğu arabaya biner. ağa çok bozuktur. durduk yerde en güzel atını, en güzel arabasını marabaya kaptırmıştır. maraba da bozuktur. durduk yerde tezeği yemiştir. ağanın daha güzel atlar alacak parası, daha güzel arabalar alacak imkánı vardır. üstelik ne ata, ne de arabaya bakacak parası vardır. dönüş yolunda gördükleri tezek, her ikisinin de beklediği andır aslında.

maraba, ağadan intikam almak için ‘‘ağa, ağa’’ der, ‘‘sen şu tezeği ye, at ve arabayı geri al’’.

ağanın beklediği de böyle bir fırsattır. o da oturur tezeği yer. arabaya kurulur, atı kamçılar.

köye girerlerken maraba, ağaya seslenir, ‘‘köyden çıkarken araba senin, at senindi. yürüyen de bendim. köye giriyoruz. at senin araba senin. yüreyen yine ben. ağam iyi de biz bu boku niye yedik?’’

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by savas2476 Yazıyı Oku
    Ülkedeki herkesi batırmak için yemin etmiş gibi çalışıyorlar .
    GÜVEN HERŞEYDİR. iktidar kıçıyla kuş tutsa bile artık kimse bunlara güvenmez. GÜVEN olsaydı şu anda döviz büfelerinde kuyruk olur, vatandaş dövizini bozdurmaya çalışırdı. Yüzlerce milyar dolar döviz mevduatı var ama satanlar henüz yok ortalarda....

3. Hadi Oymapınar geri kalıyorsun tüm parayı sana bastım

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    çanak tamamlayıp zirve aşımı yapan hisseleri çok seviyorum.....

çanağa kulp takması için belki biraz düzeltmeye gidebilir endeksle beraber.....
    çanağın ötesine geçemedi....birazcık zirve aşımı yaptı 2.5 liralık onu da dikiş tutmaz sabri gibi aşağı saldı...sorun yok 13.70 zirve / 2 den çok biriktirmiştim çanakla biraz hafifledim ...dün ve bugün tekrar alım tarafına geçtim....eski tekfen hareketlerine geri mi döndük nedir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Neyse ortak ideolojilerin aklın önüne geçmediği bir ülke olmak dileğiyle ağayla maraba hikayesini bilen vardır son zamanlarda yaşananlar aynen budur

ağayla marabası, ağanın en güzel atının koşulduğu en süslü arabayla kasabaya inmektedirler. ağa arabadadır, maraba ise arabanın yanında yürümektedir. yerde taze bir tezek kümesi görürler. üzerinde sineklerle etrafa koku salmaktadır. ağa, marabasıyla alay etmek ister.

‘‘maraba’’ der, ‘‘şu tezeği ye, atla araba senin. sen bineceksin, ben yürüyeceğim.’’

maraba ata bakar, arabaya bakar. ağaya da zaten gıcıktır. oturur, midesi bulana bulana tezeği yer. ağa iner, maraba sahip olduğu arabaya biner. ağa çok bozuktur. durduk yerde en güzel atını, en güzel arabasını marabaya kaptırmıştır. maraba da bozuktur. durduk yerde tezeği yemiştir. ağanın daha güzel atlar alacak parası, daha güzel arabalar alacak imkánı vardır. üstelik ne ata, ne de arabaya bakacak parası vardır. dönüş yolunda gördükleri tezek, her ikisinin de beklediği andır aslında.

maraba, ağadan intikam almak için ‘‘ağa, ağa’’ der, ‘‘sen şu tezeği ye, at ve arabayı geri al’’.

ağanın beklediği de böyle bir fırsattır. o da oturur tezeği yer. arabaya kurulur, atı kamçılar.

köye girerlerken maraba, ağaya seslenir, ‘‘köyden çıkarken araba senin, at senindi. yürüyen de bendim. köye giriyoruz. at senin araba senin. yüreyen yine ben. ağam iyi de biz bu boku niye yedik?’’
    Bu hikaye borsacılar içindir ama bu hikaye bile sevgiden yoksun, nefret ve öfkeyle dillendirilmiş. aga nefret dolu, maraba nefret dolu.... Bazen bir müsibet bin nasihatten iyidir, insana ders olur....

6. Döviz vadelide taban marjı yüzde 10 dan 80 e çıkmış 3.5 liradan dolar satan alan var ortalık fena karışacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://share.matriksdata.com/share....12201916343550

ZEYNO GIZ HAZIR DEGERLERİ EN YÜKSEK ŞİRKETLERİ LİSTELEMİŞ....

Sayfa 301/805 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •