sildim..nazar mıdır,nedir?
eregl saatlikte 27.30 dan dönmezse peşine takar piyasayı bana göre
Originally Posted by ABKA 2235-36 short...fiyat buralarda eski günlerdeki gibi.. stoploss elbette var.. Originally Posted by ABKA sildim..nazar mıdır,nedir? Pozisyon para kazanmasa bile BRAVO. Kazansa tabii ki daha iyi olur.
Originally Posted by ABKA sildim..nazar mıdır,nedir? kararsızlık diyelim.
Originally Posted by Desperado UKRAYNA CUMHURBAŞKANI : PİYASALARI SAKİNLEŞTİRDİK, PARA BİRİMİ GÜÇLENİYOR bana birini hatırlattı... İncilde faizle ilgili bişey yokmuymuş
bir halt olacağı yok.
açılın ayılar geliyor
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Originally Posted by ABKA 2 GÜN OLDU AMA HALA FORMASYON GÖREMEDİM.TAŞ mı yiyelim.. bu hafta ekmek çıkmadı.Çarşamba-perşembe çıkar gibi...Formasyonda long/short önemli değil; çift taraf hangi yönse o yönde herife takılırım. formasyonun teyit noktasına koy stoplossu...yüklennnnnnnnnnnnn En evla for.; 2 günde oluşandır. dün gece palaya dedim..formasyon neden yok? kırmadı sağolsun.
Originally Posted by ABKA SP500 de kanımca zirveyi gördük.4.800 üzeri 5-6 ayda beklemem..Ama tabi ki tepki mümkündür.kısa vade 4.585-4.535 aralığı tepkide önemli direnç aralığı. şuanda sp500; 4514 BIST100 DE İSE ya herro ya merro... 2.100 aşılırsa ÇK for. hedef 2.400 Ama 1.880 kırılırsa tçk ve hedef 1.660 Şahsen esnek düşünüp bir tarafa şartlanmamak lazım.PALANIN ETEĞİNE YAPIŞMAK LAZIM..Arada tradeye devam. orta vade.........
Forum Rules
Yer İmleri