Sayfa 301/1005 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Viop LVll

1. SAHOL ekrandan sileceğim, sırf ters indikatör.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

grafı güncellermisin diye ricalar edilmiş

direnç bölgesine geldiğimizi öğleden önce belirttim 2.74 üzerinde kalıcılık sağlarsa 2.75-2.76 bandından bir kapanış yapabiliriz .
    yalnız günlerden cuma ve hacim biraz aşağıda kaldı daha çok çalışmaları dünkü hacimi geçmeleri gerekli.
    bakalım 18.00 oyun nasıl bitecek.
    karanlık odadaki alışlarla 2.75.12 kapattık haftayı.
    akşamki maçın sonucuna bakıcaz artık.
    koç bank %70 şe düşürdüm malı maliyetim iyi maçın sonucunu görmek istedim bakalım hatamı yaptık anlarız.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Şortçuları panikletti spek. Son dakika da

4. Bu Bofa robotu çözüldü deniyor, robota gel gel yapılıp sonra ters işlem yapılıyormuş.

5. Şimdi günün sorusu bugun bankalar neden cılız kaldı
    a) doyuma ulaştı b) ky not hikayesine fazla atlayan mı oldu c) kar al mı yapanlar oldu d) yukarı fazla yeri kalmadı not artırımı olursa pazartesi tepe yapıp düzeltme isteğimi
    ekleyecek olan varsa ekler.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    fazla kazanca göz dikince vermiyorlar anca kaşıkla.
    çok kazanalım dedik suyuniçine gömdüler, solungaçlarım çıktı
    Bugün seansa yarım saat kalaya kadar uyudum. Kış geldi bende ayı gibi gün boyu uyuyorum. Borsada hisse taşımıyorum 20 yaşında araba bakıyoruz denk gelirse oğlana araba alacağız. Üç kuruş para var onu da palaya yedirmeyelim. Angaraya geldiğinde haber et

SPOT kapanış, kapanışa doğru +500 m giren BofA günü -308 m kapattı, ama alıcı ilk 5 kurum kapanışa doğru aldılar ki listede görünmüyorlardı! Ak Yatırım nasıl 1 milyar üzeri alış yaptı göremedim, şimdi kafalar karıştı mı

8. Bankaları insanlar almıyor, beyaz yakada da para kalmadı, can derdinde ucuz hisse arıyor herkes.

Herif alan da kazanacak havası vermesi gerekir.

Sayfa 301/1005 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •