Sayfa 301/347 İlkİlk ... 201251291299300301302303311 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. İki gün önceki bofanın, bugünde tacirlerlerin maliyeti ile sinek gibi yapıştırdılar kapanış fiyatına. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. 19 ziyaretçi var bu saatte hayrolsun. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    İki gün önceki bofanın, bugünde tacirlerlerin maliyeti ile sinek gibi yapıştırdılar kapanış fiyatına. Ytd
    Tacirler karanlık odada basacak diye korktum basmadı. Bu endekste dik durdu. Hadi hayırlısı olur inşallah.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Esozcan hc teşekkürler paylaşımlar için. Ben bugün daha iyi bir mum bekliyordum. Gapsız, paçalsız ve 6 mum önceki gibi! Ama olmadı bugün için. Paçallayarak günlükte değmek isterse 1811 gap için paçal yapabilir, yapmayadabilir. Bofanın bugunkü ortalaması 1853 kime aldı muamma. 1837 direncimizdi üstünde kapadık, kapanışı bile garip yaptı 1841 alış, 1850 satış. Ytd
    Umarım direncimiz destek olmuştur. Gözü kara.. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by osiborsa Yazıyı Oku
    Tacirler karanlık odada basacak diye korktum basmadı. Bu endekste dik durdu. Hadi hayırlısı olur inşallah.
    Sevmiyorum bende tacirleri, basmadı ama kendine de almadiysa kime aldı. Ytd

6. Arrraappp saçına dondurduler yine. Ytd

7. Çok mal alıp yukarıda tutuyorlar ama bugüne bakınca az mal (hacimle) aptal hareketler. 1853 taco ve bofa son iki gün maliyeti. Ytd

8. Endekis düşerken en önden koşuyoruz yine
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 301/347 İlkİlk ... 201251291299300301302303311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •