İki gün önceki bofanın, bugünde tacirlerlerin maliyeti ile sinek gibi yapıştırdılar kapanış fiyatına. Ytd
İki gün önceki bofanın, bugünde tacirlerlerin maliyeti ile sinek gibi yapıştırdılar kapanış fiyatına. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
19 ziyaretçi var bu saatte hayrolsun. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Arrraappp saçına dondurduler yine. Ytd
Çok mal alıp yukarıda tutuyorlar ama bugüne bakınca az mal (hacimle) aptal hareketler. 1853 taco ve bofa son iki gün maliyeti. Ytd
Endekis düşerken en önden koşuyoruz yine
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri