Yalama, yandaş kanallarında önceki günlerdeki gibi bir uçak muhabbeti hala devam ediyor,adamlar öğe,öğe bitiremiyor![]()
Yalama, yandaş kanallarında önceki günlerdeki gibi bir uçak muhabbeti hala devam ediyor,adamlar öğe,öğe bitiremiyor![]()
*albayrak: Türkiye'nin vazgeçilemez dinamiklerinin başında büyüme geliyor
*albayrak: Bu büyüme, enflasyon ve cari denge konusu ile eşgüdümlü gitmek zorunda
*albayrak: önümüzdeki 4 yıl dalgalanmalara karşı elimiz çok daha güçlü
*albayrak: Bu bakımdan çok daha konforlu ve güçlü konuşuyorum
*albayrak: Geçtiğimiz yıldaki kırılganlıklara göre çok daha konforlu bir alandayız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hatay'ın belen ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*varlık fonu, enerji sektöründe 'sıfırdan yatırım' projelerine yatırım yapacak-aa/bloomberg ht
*albayrak: Vergi düzenlemelerine ilişkin ilk paketin çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak hayata geçirmek için adımları atacağız
*albayrak: Dolarizasyona karşı çok daha net ve kararlı politika olacak, sürecinin önümüzdeki günlerde daha da normalleşeceğini düşünüyoruz
Yer İmleri