Sayfa 302/1001 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,533
    Yalama, yandaş kanallarında önceki günlerdeki gibi bir uçak muhabbeti hala devam ediyor,adamlar öğe,öğe bitiremiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,533
     Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Ülkemizde bir çok aile çocuğunu üniversiteye gönderemiyor.. bunların dertleri amacı ne acaba???!!!!!!
    Gönderse bile eğitim aşaması lise ayarında...Zaten Dünya sıralamasında iyi olanları bile sıralamaya girmemiş,yani sonuç,bunlar Üniversite değil meslek lisesi ayarında okullar sayılır maalesef.

*albayrak: Türkiye'nin vazgeçilemez dinamiklerinin başında büyüme geliyor

*albayrak: Bu büyüme, enflasyon ve cari denge konusu ile eşgüdümlü gitmek zorunda

*albayrak: önümüzdeki 4 yıl dalgalanmalara karşı elimiz çok daha güçlü

*albayrak: Bu bakımdan çok daha konforlu ve güçlü konuşuyorum

*albayrak: Geçtiğimiz yıldaki kırılganlıklara göre çok daha konforlu bir alandayız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Çavuşoğlu:"Türkiye'ye gelen Cibutili burslu öğrenci sayısını artıracağız"

ahanda şimdi köşe olduk işte...
    Cibuti herseyiyle en fazla bakirkoy kadar bir yerdir herhalde nufus gsmh vs

Hatay'ın belen ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*varlık fonu, enerji sektöründe 'sıfırdan yatırım' projelerine yatırım yapacak-aa/bloomberg ht

*albayrak: Vergi düzenlemelerine ilişkin ilk paketin çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak hayata geçirmek için adımları atacağız

*albayrak: Dolarizasyona karşı çok daha net ve kararlı politika olacak, sürecinin önümüzdeki günlerde daha da normalleşeceğini düşünüyoruz

Sayfa 302/1001 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •