Originally Posted by Webster Memati Kibir kibir kibir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bilirimcilik Ah memati ah demek istedigim radarlari açın bi sürü hisse var takılıp kalmayin hisselere aşık olmayin karı alın cikin
Originally Posted by Webster Buna cvp yatirim tavsiyesine girer ustad Yanıt için teşekkürler. Bende anlamaya çalışıyorum ne girer ne girmez. O yüzden ne fon ismi belirttim ne kurum. Buda sorunlu ise işimiz zor.
Originally Posted by Webster Bak yine haklisin abdulhey Bir insanin her soyledigimi yerinde dogru olur Yalniz bakkal batti 😀 Alım fırsatı o alım IHLGM'nin rüçhanlar %400ü gördü. Bakkalınkileri düşün bir de
Originally Posted by onur1064 demek istedigim radarlari açın bi sürü hisse var takılıp kalmayin hisselere aşık olmayin karı alın cikin Simdi sen guzeme asik olunca biz karisiyormuyuz Sen nedem bizim askimiza karisiyorsun
Originally Posted by Foçabeyi Alım fırsatı o alım IHLGM'nin rüçhanlar %400ü gördü. Bakkalınkileri düşün bir de O zaman bir 10 k daha yolluyorum emir
Originally Posted by Realtor Yanıt için teşekkürler. Bende anlamaya çalışıyorum ne girer ne girmez. O yüzden ne fon ismi belirttim ne kurum. Buda sorunlu ise işimiz zor. Ornek vereyim Size altin alin desem bu bir yatirim tavsiyesidir degil mi? Ayni sekilde sordunuz sorularin cevaplari da oyle
Memati Abdulhey sayesinde surekli kazaniyorum Senden hic kazanamadik Bir kac da zarar ettirdin Abdul bravo sana arslansin arslan
Odabasi İki gun ceza aldin Foruma gelmedin Ne yazasim geldi ne birsey Dedim keske abdul yerine memati ceza alsaydi
Forum Rules
Yer İmleri