Hayýrlý iþin muzýr manisi çok olur.Yarýn cuma hayýrlý mübarek gün bu iþi bitirebilirler.Muhalefet filan bu iþi bozmaya çalýþyorlar ama merak etmeyin onlar bozamaz zira atý alan Üsküdarý geçmiþ.
Hayýrlý iþin muzýr manisi çok olur.Yarýn cuma hayýrlý mübarek gün bu iþi bitirebilirler.Muhalefet filan bu iþi bozmaya çalýþyorlar ama merak etmeyin onlar bozamaz zira atý alan Üsküdarý geçmiþ.
Seans kapalýyken gelsede gap lý açsa, þöye % 20%20 gibi...
Düþüþler fýrsat benim için, elimdekilerin deðeri düþüyor, hiç umrumda deðil... Ben 60 ýn altýna yetiþemedim, ancak 60 ýn hemen biraz üzerinden kaptým...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Yazmayým diyom
Duramýyom
Satan niye satýyor
Zafer mutlu niye sattý
Çift tepe yapan çift dip yapmaz mý
Yukarýmý gider aþaðýya mý
Avaztürk diye sitedeki hrkesin bildiði þeylerin tekrarý ümitli olmaya yetermi..
Her an haber açýklanacak beklentisi ile hisse alýnýrmý..
SESLÝ DÜÞÜNDüM
Kimse üzerine alýnmasýn....
dgzte zaten %8 net su an ki fiyata göre temettü veriyor ve düzenli temettü veren bir þirket...zaten defter deðerinin altýnda...ve mali durumu oldukça iyi...buraya yatýrdýðým 3 kuruþ zaten oylesine duruyordu...bari temettü alýrýz...
sn kanepe...
iyi hoþ uyarýyorsunuz sorun deðil...
ancak durduk yere bir beklenti içinde deðiliz...aslýnda beklenen durum zaten açýklanmýþ....sadece resmiyete baðlanýp detaylar belli olacak....yakýn zamanda beklememeli miyiz?
Benim ki can sýkýntýsý
Küfretmeden baðýrýp çaðýrmadan içimi boþaltma
Rasyoneli kaybedip göz göre göre karý cebe atmama..
Hissiz borsacý olduðumuz zaman
Piyasanýn nabzýný okuduðumuz zaman
Kaybetmeyiz
Piyasa mal basýyor
Ýçimizdeki ses her an döner bekle
Kapanýþ seansýnda deðiþir diyor
Sonra olan oluyor
Baktýðýnla kalýyorsun
Elin oðlu voleyi vuruyor
Sen de þurdan burdan satýr aralarýndan ümit tazeliyorsun
Ýki günde dünyanýn parasýný kazanýyorsun
Sen ama
10 lira olacak diyorsun
Basiretim benim baðlanmazdý genelde
Topic yazýlarý mahvetti kazancýmý napýyým
Bu kadarcýkta yazýyým edebimle..
Ümit vermiyorum aslýnda...olasý iyi ihtimalleri sayýyorum...ne desem daha iyi?...Satýþ iþi olmaz bunlar ele verdiler...
ve yahut rekabet kurumundan döner bu satýn çýkýn mý deseydim...
iddiam þudur.eðer ky 4.6 hareketinde satýp çýkmýþ olsaydý fiyat zaten burada olmazdý...
zararda mýsýnýz? bilmem deðilseniz stres yapmayýn kalbe zarar...satýn kurtulun derim...
Eee kolay degil kazanmak...ben 6 liradan yarisini satip cikacam...daha ugramam...dusururse de kendi bilir....kardesim bu cikmadi digerlerini kacirdik diye uzulme...borsada firsat bitmez...insallah yarin hedefe hareketleniriz...olmaz sa ptsiye inþ.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ateþteki aðaç menem, dönüp duran þu taþ menem,
Bak þu ateþ yalýmýna, ben bu yanana sýðmazam...
Yer Ýmleri