Sayfa 303/712 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by mozhetbyt Yazıyı Oku
    ya bizde böle spek oldukça birbirimizi yirriz buralarda sadece sallama tahmin yapıyorum 2,16 açtırır , 2,13 e kapattırır yavru kuş )))))))))) ama tabi keşkeeee tavan yapsa )))
    dostlar üzgünüm ama tahminim tuttu aq ,,, sokayım böle speğe

2. Spek hakikaten puştluk yapıyor,normalde halay çekilmesi lazım bugun bu senette...YTD.

3. Ünlü tamam ben artık karışmıyorum diyene kadar böyle devam arkadaşlar o elindeki yaklaşıl 13 milyon lotla orada dırdukca burada halay çekmek zor millet malı kafamıza yeriz diye korkar [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. dün arkadaşlara anlatmaya çalıştığım buydu işte sancaktar kardeş biz yok algı yapıosun yok bilmem ne şirket kar açıklamış siz hala kötülüyosunuz falan.madem bende açık fikrimi söyleyeyim sen konsolide diosun ben ona katılıyor ve hatta birley daha ekliyorum.Ünlünün piyasa yapıcılığı EKİM 4 te bitiyor.ben bu tarihten sonra güneş açar diye düşünüyorum ama yine bu arada gitgeller olacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Mavi_38 Yazıyı Oku
    dün arkadaşlara anlatmaya çalıştığım buydu işte sancaktar kardeş biz yok algı yapıosun yok bilmem ne şirket kar açıklamış siz hala kötülüyosunuz falan.madem bende açık fikrimi söyleyeyim sen konsolide diosun ben ona katılıyor ve hatta birley daha ekliyorum.Ünlünün piyasa yapıcılığı EKİM 4 te bitiyor.ben bu tarihten sonra güneş açar diye düşünüyorum ama yine bu arada gitgeller olacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    [emoji106][emoji122][emoji122]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    [emoji106][emoji122][emoji122]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Vergi dairesine verilen rakamların ayın 21 de açıklanacak verilere nasıl yansıcağını doğru tahmin eden kazanacaktır.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    ünlü elindekiki sattığı hiç oluyormu halka açıklık oranı artmıyor her hangi bir haber yok şurdan aldık sattık diye ama günlük belli bir baskılama var hissede buralar artık taban oldu denilebilir mi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    hey ünlü hani sen piyasa yapıcılığı yapacaktınız dün ki piyasada çok iyi yaptınız bugün de o yüzden mi satıyorsunuz

Sayfa 303/712 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •