Sayfa 303/531 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. işim olmaz oğul ben hayal dünyasında yokum.

2. Beyimiz geçen hafa ufak bi parasına iki günde takla attırdı
    havalara girdi
    1 lirasını 2.5 yapmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Beyimiz geçen hafa ufak bi parasına iki günde takla attırdı
    havalara girdi
    1 lirasını 2.5 yapmış.
    Yakında, çok uzak olmayan bi zamanda 0.10 TL görünce şaşırmasın. Bir gece uykumuz kaldı. Onu da ekran başında bekleyip para hiç olmasın diye mi bekleyecez. Bana ters bu işler. Oldum olası haz edemedim bu coin işinden. 5-6 tane rig bile kurdum. Ama al-sat yapmadım. Hep biriktirip sattım. Biz özümüze dönelim. Var mı hikayesi olan
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Yakında, çok uzak olmayan bi zamanda 0.10 TL görünce şaşırmasın. Bir gece uykumuz kaldı. Onu da ekran başında bekleyip para hiç olmasın diye mi bekleyecez. Bana ters bu işler. Oldum olası haz edemedim bu coin işinden. 5-6 tane rig bile kurdum. Ama al-sat yapmadım. Hep biriktirip sattım. Biz özümüze dönelim. Var mı hikayesi olan
    Gündem yoğun yetişmek zor. Haydi buyur burdan yak. Şimdi satan satana. Eh sen uykudaysan yandı gülüm keten helva

https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20210416-4.htm
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Gündem yoğun yetişmek zor. Haydi buyur burdan yak. Şimdi satan satana. Eh sen uykudaysan yandı gülüm keten helva

https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20210416-4.htm
    Şunu bi evlada atayım
    o uyuyor galiba, ben artık orucun bir kısmını uykuya tutturuyorum abi

6. coinle ilgili paylaşımı mı görenler unutun gitsin
    tamamen kumar
    başka bi şey değil.

7. Şirket Haberleri-1 (İnfo Yatırım)

Biotrend Çevre ve Enerji’ nin 41.666.666 adet payının pay başına 16,50 – 18,00 TL
    fiyat aralığından halka arzına SPK tarafından onay verildi.
    Çan2 Termik ’in 74.349.000 adet payının pay başına 3,90 TL fiyatla halka arzına
    SPK tarafından onay verildi.
    ADESE & DERHL – VBTS kapsamında şirket paylarına 30 Nisan’a kadar brüt takas tedbiri
    getirilirken, mevcut durumda BİST – 50 payları dışındaki paylarda SPK kararı
    gereği açığa satış yasağı bulunmakta.
    AKSA – Ömer Dinçkök tarafından 2016 yılı Genel Kurulu’ndaki bazı kararların iptaline
    ilişkin açılan davada, davanın şirket lehine reddine dair Mahkeme kararına
    karşı davacı tarafça yapılan istinaf başvurusunun kabulü ile ilk derece Mahkemesi
    kararının kaldırılmasına, davanın kısmen kabulü ile 2017 yılı genel kurulda
    gündemin 6.maddesinde alınan kararın iptaline karar verildiği, şirketin temyize
    gideceği açıklandı.
    ANSGR – Ocak – Mart döneminde prim üretimi %20,7 artışla 2,35 milyar TL’ye yükseldi.

AVISA – Ocak – Mart döneminde prim üretimi %23,73 artışla 405,78 milyon TL’ye yükseldi.

AVHOL – Şirket tarafından tarım, hayvancılık ve turizm faaliyetlerinde bulunmak
    amacıyla çalışmalara başlanmasına, bu kapsamda yatırımlar yapılmasına, gayrimenkuller
    satın alınmasına, gerekli araç gereç ve ekipman tedarikine, tarım, hayvancılık
    ve turizm faaliyetlerinde bulunmak amacıyla iştirak olarak edinilmesine,
    faaliyet yatırımları için gerekli olan finansmanın Alsancak Sağlık Hizmetleri’nden
    sağlanmasına karar verildiği açıklandı.
    AYDEM – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler 19 – 22 Nisan arasında
    toplanacak.
    AYGAZ – Şirketin %100'üne sahip olduğu Aykargo ile ilgili proje kapsamında görüşmelerin
    devam ettiği açıklandı.
    BJKAS – Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından şirketin futbol A takım eski teknik direktörü
    Abdullah Avcı’ya 17,3 milyon TL ödemesine karar verildiği açıklanırken,
    şirket tarafından tüm yasal hakların kullanılacağı belirtildi.
    ECZYT – Şirketin %10,29 oranında pay sahibi olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri’nin
    1.161.585.936 adet payının 208,7 milyon TL’ye Eczacıbaşı Holding’e satılmasına
    karar verildiği açıklandı.
    ESCOM – Şirket bağlı ortaklığı Alesta’nın, Startup.watch raporuna göre Türkiye'de
    Q1-2021 döneminde en fazla sayıda yatırım yapan kurumsal yatırımcı unvanı elde
    ettiği açıklandı.
    ESEN – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Margun Enerji’nin halka arz çalışmalarına başlanılacağı
    açıklandı.
    EKGYO – Şirket tarafından geliştirilen projelerde, Ocak – Mart 2021 tarihleri itibariyle,
    toplam 1,8 milyar TL, satışa esas brüt 182.032 m 2 büyüklüğe ulaşan,
    1.206 adet bağımsız bölümün satışının gerçekleştirildiği açıklandı.
    GARFA – 745 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru
    SPK tarafından onaylandı.
    GOZDE – Şirketin portföy şirketlerinden İsmet Ambalaj’ın iştiraklerinin paylarının
    satışı, ya da başka bir şirketle birleşmesi imkanlarını araştırmak ve bu amaçla
    potansiyel alıcılar ile görüşmeler yapmak için danışmanlık sözleşmesi yapılmak
    suretiyle yetkilendirme yapılması kapsamında, Ambalaj Yatırımları’nın dolaylı
    bağlı ortaklılarından Propak Ambalaj’a ilişkin çeşitli basın organlarında yer
    alan haberler olduğu ve somut gelişmeler olması halinde açıklanacağı açıklandı.

GWIND – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler bugün toplanacak.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

8. OSMEN - Şirket sermayesinin 19,9 milyon TL'den %2,60 oranında tahsisli olarak 0,5
    milyon TL artışla 20,4 milyon TL'ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru
    QUAGR - Şirket sermayesinin 120 milyon TL'den %100 oranında bedelsiz olarak 120
    milyon TL kar payından artışla 240 milyon TL'ye yükseltilmesine karar verildi.

PEKGY - Şirket sermayesinin 253 milyon TL'den %400 oranında bedelli olarak 1,01
    milyar TL nakden artışla 1,3 milyar TL'ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru
    RYSAS - Şirket sermayesi bugün 119,3 milyon TL'den %109,47 oranında bedelli olarak
    130,7 milyon TL nakden artışla 250 milyon TL'ye yükseltilecek olup düzeltilmiş
    pay fiyatı 3,5493 TL'ye denk gelmekte.
    YAPRK - Şirket sermayesinin 7,1 milyon TL'den %100 oranında bedelsiz olarak 7,1
    milyon TL artışla 14,2 milyon TL'ye yükseltilmesi kapsamında SPK'ya başvuru yapıldı.

spk onaya verse bile o iş senin zannettiğin kadar kolay olmayacak peker efendi
    zor toplarsın 1 milyara yakın parayı piyasadan

Sayfa 303/531 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •