Sayfa 303/614 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Engellisin ihtiyar okumuyorlar seni sat git begenmiyorsan işin ne tatminmi oluyorsun **.

2. Adama bak hikayesi olan hisse almayın uçmuş hisse alın diyor marshall .paramı alıyorsun tahtadaki yatırımcıyı dökmek için bu kafayla başaramazsın atarlar işten seni
    Pendik ve poliport beklentilerinden biri gerçekleşip o sırada senin bu yönlendirmelerinle satmış olan adam yakana yapışır zararını ister senden madem paran bolmuş verirsin artık.veya it köpek dediklerin maddi manevi tazminat talep eder madem paran var koymaz sana.

3.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Engellisin ihtiyar okumuyorlar seni sat git begenmiyorsan işin ne tatminmi oluyorsun **.
    Ne güzel işte. Benim kimsenin beni okumasına ihtiyacım yok. Öyle bir şey olsa çıkar reklamımı yapardım.Bakın düştü derdim. yada sosyal medyada taraftar toplardım.Yada "uçacak kaçacak,cek,çak" satardım. Sen üzülme, beni kimse okumasın.Keşke sende beni engellesen,yırtık dondan çıkar gibi piyasaya düşmesen daha iyi olur ama , ne yapalımki sende buranın bir gerçeğisin.
    Bak senin iyi tahminlerin var. geçen gün benim foruma gelmemden işkillenmiş,kağıt çıkacak demiştin. kağıt 2.78 görmüş, seni okusunlar,onlara tam senin gibileri layık. Ben gidip teletexsi açayıp çekirdek kırayım,sen burada yön çiz. ama senni okuyanlara bir tavsiyem olacak.Bir Ata sözü derki"Kılavuzu karga olanın burnu moktan çıkmazmış" Eywallah.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

4. Bu kağıt, Daha önceki bulunduğu yerden % iki yada üç yukarı gitseydi. Ne yalancılığım kalırdı ne üç kâğıtcıligim.kagit çıkıyor nerdesin diye avaz avaz bağırırlar di. %15 daha düştü. Lejyonerler dalkavuklar ortada yok.
    Yazık oldu, kâğıtta olanlar için üzüldüm. Keşke haklı çıkmasaydım. Inşallah hedef fiyatları görürsünüz. Ytd

5. Gerçek bi dalkavuksun şimdi putinin baş danışmanı havasına bürünmüş savaşı başlatacağını biliyordu bir tek polhoda olanlar çakıldı gerçek lejyonersinki bunu sabah yazmışsın yüzde 5 den ettin milleti.2.89 dan sattırdın 3.40 dan aldırdın .şimdi 2.51 den moral bozmak için yazdın.sen kesin birilerinin adamısın.satmıyorum ihtiyar haber gelene kadar buradayım.sana inanıp satan bir haber geldiğinde yasal yollara başvurur nasılsa paran var karşılarsın ** .....lejyoneri.

6. Herkes 1.5 yıl önce gelmiş. 3-4 yıldır taşıyan var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Herkes 1.5 yıl önce gelmiş. 3-4 yıldır taşıyan var mı?
    Hep hisse istiyodun yazdik burda algyo ve alarko biraz daha kazanalım gelcem buraya sen sahip çık pole .

8. Bistin 2020 seviyesinde 3.40 olan hisse 2.62 gel beni al diyo bağırıyo ilginç bu hırsızlar heryerde yatırimci düşmanı bir kez daha gördünüz.

Sayfa 303/614 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •