Sayfa 303/993 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Yağ alın yağ boş verin...

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    duruyor ilan kapora gonderin diye iban atın bi daha aramazlar
    Tamda bunu istiyor olabilirler.

Geçmişte bu tip haberler vardı,

sizin hesabı kullanmak için bahane arıyorlar

Size yolluyorlar, sonra bir bahane ile parayı şu hesaba yollar mısınız diye söylüyorlardı

Sizi paravan olarak kullanıyorlar

Bunum gibi birşey bence olay

3.  Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku
    Benzeri, hatta daha fazlası, gümüş için de geçerli. Altını, gümüşü vatanı savunur gibi savunuyor Amerikalılar.
    çareleri yok kısıtlı emtianın kaldıraçlı piyasada karşılıksız hacmi var

4.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Tamda bunu istiyor olabilirler.

Geçmişte bu tip haberler vardı,

sizin hesabı kullanmak için bahane arıyorlar

Size yolluyorlar, sonra bir bahane ile parayı şu hesaba yollar mısınız diye söylüyorlardı

Sizi paravan olarak kullanıyorlar

Bunum gibi birşey bence olay
    vardır bi çakallık hatta aranan numaraya da bakmak lazım yurtiçi mi diye bazen gözün yanılacağı ulke numaraları olabiliyor

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    vardır bi çakallık hatta aranan numaraya da bakmak lazım yurtiçi mi diye bazen gözün yanılacağı ulke numaraları olabiliyor
    Belki birinin internet bankacılığını patlattılar parayı senin hesaba aktarıp, seni de suça ortak edecekler. Belki de kara parayı bir şekilde aklayacaklar.
    Kim bilir, belki atıyorum sizin hesaba 500.000 TL ev alım bedeli açıklaması ile gönderecek, sonra pardon yanlış oldu diyerek o parayı başka birinin hesabına geri göndermemizi isteyecek. Sonra da ilk gönderen kişi parayı verdim evi bana satmadı diye sizi icraya verecek.
    Bu yüzden tanımadığınız kimseye İban numaranızı vermeyin.

6. " selam aliykim canım hocam nasılsın iyisin inşallâh ben özgür çelik beni sorarsan allâha şükür iyiyim hocam izmir kemalpaşadaym köydeym eşimin hacıdedesine bakıym yaslı hacının hayvanların yanıtarafı eski un degirmeni hocam burayı tesfiye ederken çömlek çıktı içinden 1 tele şeklinde sarı sarı paraya dekgeldik şaşırdım hacıyla saydım 883 tane hocm 1 tanesini bakıttım reşat altınmış alışı satışı serbestmiş 4 milyar 950 tele verdi 1 tanesine yüzük küpe tamiraneci vermedm kadınlar beşi biryerde takıyo beşi birlikmiş hocam bunlar önce ALLÂH sen ben kuran hak için hocam kinseye birşey deme İNŞALLÂH yarısı senin yarısı benim alıp sizin oraya gidelim hocam bizim köyde kimse duymasın hayırlısı hocm sizin orada bunları satalm evimizi arabamızı alırız hocam bunlar sıkıntılı birşey degil hocam yoksa seni aramazdım biraz kuran kursuna biraz camiye zekat vercez hocam hemen acil beni ara azını sıkı tut beni ara "
    6 ayda bir sms gelir
    Yorumsuz...

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    " selam aliykim canım hocam nasılsın iyisin inşallâh ben özgür çelik beni sorarsan allâha şükür iyiyim hocam izmir kemalpaşadaym köydeym eşimin hacıdedesine bakıym yaslı hacının hayvanların yanıtarafı eski un degirmeni hocam burayı tesfiye ederken çömlek çıktı içinden 1 tele şeklinde sarı sarı paraya dekgeldik şaşırdım hacıyla saydım 883 tane hocm 1 tanesini bakıttım reşat altınmış alışı satışı serbestmiş 4 milyar 950 tele verdi 1 tanesine yüzük küpe tamiraneci vermedm kadınlar beşi biryerde takıyo beşi birlikmiş hocam bunlar önce ALLÂH sen ben kuran hak için hocam kinseye birşey deme İNŞALLÂH yarısı senin yarısı benim alıp sizin oraya gidelim hocam bizim köyde kimse duymasın hayırlısı hocm sizin orada bunları satalm evimizi arabamızı alırız hocam bunlar sıkıntılı birşey degil hocam yoksa seni aramazdım biraz kuran kursuna biraz camiye zekat vercez hocam hemen acil beni ara azını sıkı tut beni ara "
    6 ayda bir sms gelir
    Yorumsuz...
    Daha ne istiyorsun külçe külçe altını sana bedava vereceklermiş

Yıllar önce beni de biri aradı aynı muhabbet , adama dedim ki izmirde falan yerde kuyumcu arkadaş var indirimli vereceksen gelsin seni evinden zırhlı aracıyla 2 koruma ile alsınlar ben birşey istemiyorum, işin görülsün..(.İzmirde öyle bir arkadaşda var)..O gün bu gündür kimse beni aramıyor

8. Bu altin hikayesini asker arkadaşın diye baslamis di konuya telefonda ,küp felan
    Vaşak geçecek kkmse kalmadı dediğimde uc eş para istediler vsvs kapandı gittiydi..
    Ozellikle imza.aftigjniz yere çok dikkat edip okuyun
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 303/993 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •