Yağ alın yağ boş verin...
Yağ alın yağ boş verin...
Belki birinin internet bankacılığını patlattılar parayı senin hesaba aktarıp, seni de suça ortak edecekler. Belki de kara parayı bir şekilde aklayacaklar.
Kim bilir, belki atıyorum sizin hesaba 500.000 TL ev alım bedeli açıklaması ile gönderecek, sonra pardon yanlış oldu diyerek o parayı başka birinin hesabına geri göndermemizi isteyecek. Sonra da ilk gönderen kişi parayı verdim evi bana satmadı diye sizi icraya verecek.
Bu yüzden tanımadığınız kimseye İban numaranızı vermeyin.
" selam aliykim canım hocam nasılsın iyisin inşallâh ben özgür çelik beni sorarsan allâha şükür iyiyim hocam izmir kemalpaşadaym köydeym eşimin hacıdedesine bakıym yaslı hacının hayvanların yanıtarafı eski un degirmeni hocam burayı tesfiye ederken çömlek çıktı içinden 1 tele şeklinde sarı sarı paraya dekgeldik şaşırdım hacıyla saydım 883 tane hocm 1 tanesini bakıttım reşat altınmış alışı satışı serbestmiş 4 milyar 950 tele verdi 1 tanesine yüzük küpe tamiraneci vermedm kadınlar beşi biryerde takıyo beşi birlikmiş hocam bunlar önce ALLÂH sen ben kuran hak için hocam kinseye birşey deme İNŞALLÂH yarısı senin yarısı benim alıp sizin oraya gidelim hocam bizim köyde kimse duymasın hayırlısı hocm sizin orada bunları satalm evimizi arabamızı alırız hocam bunlar sıkıntılı birşey degil hocam yoksa seni aramazdım biraz kuran kursuna biraz camiye zekat vercez hocam hemen acil beni ara azını sıkı tut beni ara "
6 ayda bir sms gelir
Yorumsuz...
Daha ne istiyorsun külçe külçe altını sana bedava vereceklermiş
Yıllar önce beni de biri aradı aynı muhabbet , adama dedim ki izmirde falan yerde kuyumcu arkadaş var indirimli vereceksen gelsin seni evinden zırhlı aracıyla 2 koruma ile alsınlar ben birşey istemiyorum, işin görülsün..(.İzmirde öyle bir arkadaşda var)..O gün bu gündür kimse beni aramıyor![]()
Bu altin hikayesini asker arkadaşın diye baslamis di konuya telefonda ,küp felan
Vaşak geçecek kkmse kalmadı dediğimde uc eş para istediler vsvs kapandı gittiydi..
Ozellikle imza.aftigjniz yere çok dikkat edip okuyun
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri