Sayfa 303/308 İlkİlk ... 203253293301302303304305 ... SonSon
Arama sonucu : 2463 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Ben yakın bir süreçte yeni bir satınalma olacağını düşünmüyorum böyle bir duyum olduğunu da sanmıyorum. Bu arada piyasa yapıcı öğlen saatleri doğal olmayan hareketler devam. 2 saat boyunca tahtayı satıcılı çalıştır bir kademeye yüklü koy oraya baraj kur gedik yatırım devam bugün 392 lot sürekli ver satışı… Bazen piyasa yapıcının bu işi bildiği konusunda çok yoğun şüphelerim oluşuyor . Sürekli bekleneni yaparak nereye varacak ? Tahta oyunlarını azaltması gerekir ya da patron piyasa yapıcısını değiştirsin.

2.  Alıntı Originally Posted by Yapay Üstad Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/haber/bu-hisse...ldurecek-19294

Yazıda geçen şu bölüm heyecan verici.
    SATIN ALMA SÖYLENTİLERİ: RESMİLEŞMEDİ AMA KULİSLERDE GÜÇLÜ
    Piyasada TNZTP’nin sektörde yeni bir satın almanın eşiğinde olduğu konuşuluyor. Henüz şirketten resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, yatırım kulislerinde bu ihtimal güçlü şekilde dile getiriliyor.

Yatırımcıların yorumlarına göre olası bir satın alma, şirketin ölçeğini ciddi biçimde büyütebilir ve orta vadede hisse fiyatına doğrudan yansıyabilir. Ancak bu iddiaların teyit edilmediğini özellikle vurgulamak gerekiyor.
    Yok öyle bir şey. Kulislerde söyleniyormuş falan geçin o işleri. Bu adam da terste kaldı bir türlü beklediği hareket olmadı. En iyimser şekliyle kendi hayal dünyasını yazmış ). Başka şeylerde yazılırda neyse.

3.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Peki verilen son iki bedelsizlerle sermaye artırımı yapıldı. Bunun bir satın alma ile bir ilgisi var mıdır sayın site sakinleri?
    Yok. Bedelsizin herhangi bir etkisi olamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Ben yakın bir süreçte yeni bir satınalma olacağını düşünmüyorum böyle bir duyum olduğunu da sanmıyorum. Bu arada piyasa yapıcı öğlen saatleri doğal olmayan hareketler devam. 2 saat boyunca tahtayı satıcılı çalıştır bir kademeye yüklü koy oraya baraj kur gedik yatırım devam bugün 392 lot sürekli ver satışı… Bazen piyasa yapıcının bu işi bildiği konusunda çok yoğun şüphelerim oluşuyor . Sürekli bekleneni yaparak nereye varacak ? Tahta oyunlarını azaltması gerekir ya da patron piyasa yapıcısını değiştirsin.
    Sabah 27 üstünden 120 bin lot alan Bankof şuan zararına satıyor ve -60 bin lotda. SPK uyuduğu için bunlar ceza almıyor.

5. Bugünün tek değerli işi Ema 55 üzerinde ilk kapanışı yapmak oldu. Ancak karanlık odada son günlerde yapılan işlemler kapanışta artı yansıdığı için mutlu bir hava verse de tüm günü ele aldığımızda işlemlerin tarzı git gide daha manipülatif bir yöne kayıyor. Kapanışta 150 bin lotla artı eksi kapatmak ve bunu sürekli yapmak nedir ? Buna dur denmesi gerekir. Almak veya satmak isteyene 10 saat borsa var. Fon işine girildi sonuç fiyasko oldu . Ne amaçla kuruldu ne yapılıyor belli değil. Sn. Miles Iron ın dediği gibi bir çok kişinin para kaybetmesiyle sonuçlandı. 60 lira üzerinden yatırımcı parasıyla fona alınan mallar fonun düşmesi sonrası panikleyen yatırımcının fon satışıyla ucuza geri verildi. Bu malları eski fiyatla 60 ta kim sattı geriye buralardan kim aldı ? Bank of ve diğer temel aracı kurumlar tabiri caizse işin suyunu çıkarmış durumda. Tahtanın hamisi rolündeki Piramit saçını tarıyor. Sabah en büyük alıcı olan kurum öğlen en büyük satıcı oluyor akşam tekrar en büyük alıcı oluyor ya da tam tersi. Bunu Piramit Bank of sürekli yapıyor. Şimdi bunu yazınca biz aracı kurumuz kimin işlem yaptığını bilemeyiz derler.. Tabii çok güzel açıklama gerçekten. Bir gün incelerler ama işlemleri.
    Evet arkadaşlar çıktığımız yol çetrefilli ama şu anda tahtada dönen işlemlerde büyük sıkıntı var. Temeli sağlam olup hedefleri büyümesi olan bir Şirket in tahtasının içinden geçiliyor . Fiyat düşer çıkar su yolunu bulur ama buradaki yanlışları da söylemek gerekir.

6.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Sabah 27 üstünden 120 bin lot alan Bankof şuan zararına satıyor ve -60 bin lotda. SPK uyuduğu için bunlar ceza almıyor.
    Sabah 120 bin lot alan Bankof günü -140 bin lotla bitirdi. 260 bin lot sattı vaybe.

Bankof bedelsiz sonrası 2 hafta da 1.3 milyon lot satışa ulaştı. Bedelsize kadar her gün lot toplayan adam şimdi neden aralıksız satıyor. SPK uyuyor çünkü.

7. Dün 150 bin lot alan QNB 27.10 kapattı. Şimdi serbest satış verdi 90 bin. Akşam karanlıkta alır tekrar. Bunlar hiç sağlıklı işlemler olarak görünmüyor . Bu tahtada piyasa yapıcı bunlara izin veriyorsa işi bilmiyor zaten kendisi yapıyorsa ki en kuvvetli ihtimal bu işi hiç bilmiyor.

8. Hacmi daralt kırmızı mum yak piyasa yapıcı. Sıkıcı bir seans izlet . Birisi fırsat görüp almaya kalkınca üstteki 4 kademeye hemen yığalım malları. Kapanışı 26 civarında yapalım. Bu da kalsın burada.

Sayfa 303/308 İlkİlk ... 203253293301302303304305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •