Sayfa 303/662 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Polemiğe girmek istemiyorum.
    Bankanın solo karı düşük, iyi ki yüksek iştirak geliri var demek tek oğluna ev, araba alıp iş kursun, mevcut işini daha da büyütsün diye gelirlerinden sürekli nakit transferi yapan bir babayı elindeki parayı büyütemediği için eleştirmek gibidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Bir de at izi it izine karışmış durumda. Mali performans ile hisse performansı bir çok zaman alakasız ve farklı şeyler. Ben borsadan zerre kadar anlamam mesela. Aklım ermiyor olan bir çok şeye. At izinden anlarım, it izinden anlamam.
    Son düzenleme : Depeche Mode; 12-08-2023 saat: 10:52.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Bir de at izi it izine karışmış durumda. Mali performans ile hisse performansı bir çok zaman alakasız ve farklı şeyler. Ben borsadan zerre kadar anlamam mesela. Aklım ermiyor olan bir çok şeye. At izinden anlarım, it izinden anlamam.
    ama 68 cent`in direnc oldugu da cok bariz

Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Polemiğe girmek istemiyorum.
    Bankanın solo karı düşük, iyi ki yüksek iştirak geliri var demek tek oğluna ev, araba alıp iş kursun, mevcut işini daha da büyütsün diye gelirlerinden sürekli nakit transferi yapan bir babayı elindeki parayı büyütemediği için eleştirmek gibidir.
    Polemik degil, oyle.

Alıntı Originally Posted by Stock trader Yazıyı Oku
    CHP hisseleri varsaysalım Hazineye ve dolayısıyla Varlık Fonuna devredildi. Bu durumda çoğunluk hisseye sahip olmak ve yönetimde söz sahibi olmak için Munzam sandığı ve Varlık fonu arasında hisse alış yarışı başlarmı?
    Bunu ben de dusundum ama olduysa 2018'de 2019'da oldu bunlar muhtemelen.

6. Bugün Banka hisselerinin %31,79'u halka açık olup, çoğunluk hissesi ise %40,12'lik bir oran ile Türkiye İş Bankası Mensupları Munzam Sandık Vakfı'na yani Banka çalışan ve emeklilerine, İş Bankalılara aittir. Atatürk hisselerinin oranı ise %28,09'dur.

Bu durumda munzam sandık % 51 ile ulaşmak için halka açık olan borsadaki hisseleri almak isteyecektir diyorsunuz yani.....kolay işler değil...

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Bugün Banka hisselerinin %31,79'u halka açık olup, çoğunluk hissesi ise %40,12'lik bir oran ile Türkiye İş Bankası Mensupları Munzam Sandık Vakfı'na yani Banka çalışan ve emeklilerine, İş Bankalılara aittir. Atatürk hisselerinin oranı ise %28,09'dur.

Bu durumda munzam sandık % 51 ile ulaşmak için halka açık olan borsadaki hisseleri almak isteyecektir diyorsunuz yani.....kolay işler değil...
    CHP hisseleri devlete geçerse sandık cesaret edebilir mi buna
    Sıfıra yakın ihtimaldir.
    Ayrıca devletin CHP hisselerini alacağı hususu tekrar tekrar gündeme getirilmez bu piyasayı bozacagi gibi dış finans piyasalarında da olumsuz algilanacagi için olmaz düşüncesindeyim.
    Yt.tv.degildir
    Sagliklar
    Ayrıca Şişecam da uluslararası bir şirkette etkilenir haliyle yani bu husus gündemde olmaz

8. bence bu durum bu şekilde devam ettirilemez.. hangi siyasi parti olursa olsun bir şirketle ilişiği olmamalıdır. en iyi çözüm aslında bu payın yine bu ülkenin vatandaşına yani millete satılmasıdır. Yani milletin evladı mirasını yine millete devretmiş olur. yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 303/662 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •