-
SAMAT Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -418675
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Ciro 67 milyondan 110 milyon civarına çıkmış ancak kar yok ciro artışını hiç olumlu fiyatlamıyor çünkü kar yok ortada...18 milyon piyasa değeri yinede düşük bu ciroyu yapan bir şirket için
-
bu paralar nereye gidiyor acaba çok merak ediyorum... yapılan işlerin tutarları tahsil edilemedi anlaşılan nerde alınan milli eğitim kitap baskı ve diyanet takvim ihalelerinin paraları???? devlete iş yapıyorsun paranı tahsil edemiyorsun anlaşılan..
-
Son ceyrek iyi ciro yapmış bu değilmi acaba aldığı işlerin karşılığı ?
-
ayrıntılı bilançoyu göremedik henüz,genel yönetim gideri,reklam gideri deyip kârı eritiyorlar normalde,bakalım bu sefer ayrıntıları ne olacak...
-
yine milletin eline verdiler, bu samat adamı gebertir ya, bu nasıl bilanço, dünyanın ihalesi alıdnı, sonuç ortada, komple zarar...
sizi Allah'a havale ediyorum...
-
Ele verme böyle olmaz ..bilanço gelene kadar 1.5 lira yapsaydıda ordan bilsnço gelseydi tamam derdim..kağıt zaten 1.01 lira ...1.12-13 liralardan buraya basmış bir el zaten kağıdı ..
-
Umarım sonları benzer deyip ...thy nin rekor zarar açıkladıktan sonra yükselişe başladığı günler aklıma geldi...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri