Sayfa 305/1030 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Endeksin maşallahı var. Kriz mriz etkilemiyor
    Dövizden çıkan bi para var ve bir kısmı da çok ucuz kalan borsaya akıyor. Aslında yatırım yapıp kulağının üzerine yatmak lazımdı ama işin riskinden ve konforsuzluğundan hiç hoşlanmadığım için az gelsin öz gelsin kafa rahat olsun psikolojisiyle tamah etmedim. 1 ay sonra bugün bakalım durum ne olacak ben de merak ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu büyük bir hata olur, zira borsaya akan para civa gibidir, faizin dövizi tutuğu gibi istikrarlı tutamaz. O nedenle tcmb'nin borsadaki hareketlerden bağımsız olarak faizi (özellikle reel faizi) kaydadeğer bir süre yüksek tutması gerekli. Borsaya güvenerek TL'nin stabilite kazanacağını düşünmek ve ona göre strateji oluşturmak döviz spekülatörünün ekmeğine yağ sürer.
    Geçmişten ders alınmalıdır.
    Borsa mb icin bir gösterge oldugunu ben daha bimem ..Borsodaki yukselis yurt dışına yetişme çabası yurt dışı ile arası çok açıldı çok geri kaldı şu kadarını soylim 5_6 yıl önceki ekonomik ortam olsaydı BIST 140 000 den aşağı olmazdı bugün...

3. Rodeo eski 500K+
    o/n => 23.75
    32 gün => 29

4.  Alıntı Originally Posted by Antonyo Yazıyı Oku
    1 Mio tl üstü bugün max oran nedir arkadaşlar
    Tabloyu güncelledim: http://www.hisse.net/topluluk/showth...31#post2648131

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Pek fazla teknik veriye dayalı değil ancak içgüdüsel olarak bağıra bağıra gideceğini düşündüğüm bir borsa olmasına rağmen hergün rakam takip etmekten sıkılıp %29'la 1 aylık mevduatımı bağladım.
    Tüm ekranları da son kez bakıp 1 aylığına kapatıyorum, bakalım 1 ay sonra nasıl bir piyasayla karşılaşacağım. Bu işlemi sabah yapmıştım, bu saate kadar bile kafamdaki kağıt olan garanti %7'ye yakın prim yapmış. Kısmet bakalım.
    Herkese bol kazançlar

döviz krizi,
    nisan sonu mayıs başı şahlandı,

2.ci çeyrek bilançolara yansıyamazdı,
    3. çeyrek bilançolarında yansımaları ortaya çıkacak
    ancak 4.cü çeyrek ve yıllık bilançolarda tam ağırlığı hissedilecek

bist de dibi görmeden girmek girdap da boğulmak ile eşdeğerde.
    he fiatlar ucuz mu evet ucuz
    ama ucuzunda ucuzu her zaman var....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Borsa mb icin bir gösterge oldugunu ben daha bimem ..Borsodaki yukselis yurt dışına yetişme çabası yurt dışı ile arası çok açıldı çok geri kaldı şu kadarını soylim 5_6 yıl önceki ekonomik ortam olsaydı BIST 140 000 den aşağı olmazdı bugün...
    Mb için bir gösterge olmaz ama borsadaki sıcak para hareketleri dövizi baskılarsa bu bazılarına zamansız bir şekilde mb üzerindeki baskıyı arttırma cesareti verebilir. Şu anda sözde ve politik sınırlar ve söylemler içinde kalan bu baskı fiili bir hal de alabilir. Bu da geçmişte yapılan ve ders alınmayan çok kritik bir süreci tekrar başlatabilir. Erken faiz indirmek ve sonucunda faizi misliyle arttırmak zorunda kalmak.

Tek çekincem merkez bankasının gerekli olan süreden daha önce geçmişten ders almayıp erken bir şekilde parasal gevşemeye geçmesidir. Bu şu anda Türkiye ekonomisi açısından en büyük risktir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. gedik yatırım

30 milyon tl

finansman bonosu ihracı

63 gün

yıllık bileşik %33.34

ytd.

syg,

8.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    gedik yatırım

30 milyon tl

finansman bonosu ihracı