Artan

243,20 10 11:12
112,20 10 11:14
14,43 9.98 09:55
3,64 9.97 11:14
47,66 9.97 11:14
Artan Hisseler

Azalan

50,40 -10 11:15
24,54 -9.98 11:14
15,54 -9.97 11:15
413,25 -9.97 11:14
53,40 -9.26 11:15
Azalan Hisseler

İşlem

2.512.952.875,00 11:15
2.467.317.531,82 11:15
2.314.191.314,90 11:15
2.204.092.359,75 11:15
2.198.320.412,64 11:15
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8234 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Pek fazla teknik veriye dayalı değil ancak içgüdüsel olarak bağıra bağıra gideceğini düşündüğüm bir borsa olmasına rağmen hergün rakam takip etmekten sıkılıp %29'la 1 aylık mevduatımı bağladım.
    Tüm ekranları da son kez bakıp 1 aylığına kapatıyorum, bakalım 1 ay sonra nasıl bir piyasayla karşılaşacağım. Bu işlemi sabah yapmıştım, bu saate kadar bile kafamdaki kağıt olan garanti %7'ye yakın prim yapmış. Kısmet bakalım.
    Herkese bol kazançlar

2.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Pek fazla teknik veriye dayalı değil ancak içgüdüsel olarak bağıra bağıra gideceğini düşündüğüm bir borsa olmasına rağmen hergün rakam takip etmekten sıkılıp %29'la 1 aylık mevduatımı bağladım.
    Tüm ekranları da son kez bakıp 1 aylığına kapatıyorum, bakalım 1 ay sonra nasıl bir piyasayla karşılaşacağım. Bu işlemi sabah yapmıştım, bu saate kadar bile kafamdaki kağıt olan garanti %7'ye yakın prim yapmış. Kısmet bakalım.
    Herkese bol kazançlar
    Endeksin maşallahı var. Kriz mriz etkilemiyor

3.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Endeksin maşallahı var. Kriz mriz etkilemiyor
    Dövizden çıkan bi para var ve bir kısmı da çok ucuz kalan borsaya akıyor. Aslında yatırım yapıp kulağının üzerine yatmak lazımdı ama işin riskinden ve konforsuzluğundan hiç hoşlanmadığım için az gelsin öz gelsin kafa rahat olsun psikolojisiyle tamah etmedim. 1 ay sonra bugün bakalım durum ne olacak ben de merak ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Dövizden çıkan bi para var ve bir kısmı da çok ucuz kalan borsaya akıyor. Aslında yatırım yapıp kulağının üzerine yatmak lazımdı ama işin riskinden ve konforsuzluğundan hiç hoşlanmadığım için az gelsin öz gelsin kafa rahat olsun psikolojisiyle tamah etmedim. 1 ay sonra bugün bakalım durum ne olacak ben de merak ediyorum.
    GARAN ile karşılaştırırsınız...6.1X lu fiyatlardan başladı bugün...

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Pek fazla teknik veriye dayalı değil ancak içgüdüsel olarak bağıra bağıra gideceğini düşündüğüm bir borsa olmasına rağmen hergün rakam takip etmekten sıkılıp %29'la 1 aylık mevduatımı bağladım.
    Herkese bol kazançlar

döviz krizi,
    nisan sonu mayıs başı şahlandı,

2.ci çeyrek bilançolara yansıyamazdı,
    3. çeyrek bilançolarında yansımaları ortaya çıkacak
    ancak 4.cü çeyrek ve yıllık bilançolarda tam ağırlığı hissedilecek

bist de dibi görmeden girmek girdap da boğulmak ile eşdeğerde.
    he fiatlar ucuz mu evet ucuz
    ama ucuzunda ucuzu her zaman var....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    döviz krizi,
    nisan sonu mayıs başı şahlandı,

2.ci çeyrek bilançolara yansıyamazdı,
    3. çeyrek bilançolarında yansımaları ortaya çıkacak
    ancak 4.cü çeyrek ve yıllık bilançolarda tam ağırlığı hissedilecek

bist de dibi görmeden girmek girdap da boğulmak ile eşdeğerde.
    he fiatlar ucuz mu evet ucuz
    ama ucuzunda ucuzu her zaman var....
    Size katılıyorum henüz dibi görmedi. bist en iyi zamanında 121 bini gördü şu anda 96 bin seviyelerinde buda demekki % 20 kayıp. bu hiç bişi böyle ortamda.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •