Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Sn. Saltuk nerden aklýnýza geldi de bunlarý alýntý yaptýnýz. Ama fena da olmadý. Evet bir ara yükseliþ trendine girmiþti ama o hareket keklik avlama harekatýymýþ meðer. Hem nominalin üzerine atarak bedelli ile yatýrýmcýsýný söðüþleme hem de yüksekten malý garibana yükleme hareketi yani. Bu müco adam olmaz.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Daha öncede ifade etmiþtim bakmayýn benim yeni üyeymiþ gibi lanse edildiðime ben çok uzun yýllardýr buradayým hisse net forumda yazan çoðu üye arkadaþýn nick isimlerini tek tek hatýrlarým..Ýhlas holding ve iþtirak þirketlerinin geçmiþ zaman olurki yorumlarýna baktým da Kartalgaga ve senin yorumlarýndaki örnek alýnacak dostça samimiyet dikkatimi çekti bu güne bu yüzden taþýmak istedim belki bir hiç yüzünden birbirlerini kýran, üzen, inciten,hakaret eden vb.insanlara biraz olsun faydamýz olsun diye..Aslýnda kýrk düþünüp bir konuþmak lazým hem insanlarýn kime neyi niye dedi çok iyi analiz yapmak öyle konuþmak her yazýlaný çizilenide üstümüze almamamýz lazým diye düþünüyorum..Demem o ki;üye arkadaþlar þirketlerin analiz yorumlarýný yapmak yerine birbirlerine saydýrýyorlar bu çok ayýp ve hayasýzca yetiþkin olgun insanlarda olmamasý gereken olumsuz vasýflardýr..Ya olduðumuz gibi yada göründüðümüz gibi olabilmeyi baþarmalýyýz...
Ýhlas gayrimenkul bedelli onaylandý 20201015_203134.jpg
SM-A515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bacaksýz, hýrsýz, dolandýrýcý, harami CO;bundan böyle iblisi deðilde kafasýný karýþtýran danýþmanýný yani seni müslümanlar olarak taþlayacaðýz..Kartalgaga olarak damýna konacaðým ve speðinde dahil hepinizi gagalýyacaðým ..Ýtibarýn ayaklar altýnda çiðneniyor ama sen ayaða kaldýrmak yerine hala çamurlara yatýyorsun tevekkeli söylememiþler aslan yataðýndan belli olur diye seninde yerin orasý besbelli acýmasýz aç gözlü zalim..Madem endexse ayak uyduracaksýn endexs çýkarken adam gibi yükselt hisseyi düþerkende olmaý gerektiði gibi yap hakkaniyetli mert delikanlý diyelim sana ama nerdeee sende öyle babacan mangal gibi yürek ..Kanser ettin bizi ömrümüzü yedin bitirdin bizi nereden aklýmýza geldi senin gibi adý çýkmýþ dokuza inmez sekize tekin olmayan sözde iþ insanýnýn þirket hisselerine yatýrým yapmak herhalde basiretimiz baðlanmýþtý yada bu dünyada bizim sýnavýmýzsýn..Bak bakalým Mücahit Örenin þirketleri,Rýza Kutlu Iþýk ve þirketleri ,Engin Yeþil ve þirketlerinden baþka BORSA'da baþka þaibeli acýmasýzca yatýrýmcýsýn maðdur eden gerek maddi gerekse manevi zararlara uðratan baþkada iþ insanlarý patronlar varmýdýr..Ben þahsen sizden baþkalarýný tanýmýyorum..Sizi Rabbim Allah'a havale ediyorum merhametsiz oðullarý merhametsizler..Kabahati sizde görmüyorum sizi koruyup kollayanlarda, yaptýðýnýz dolandýrýcýlýklara,hýrsýzlýklara,adaletsizliklere, gayri meþru iþlere, soygulara, göz yumanlarda görüyorum..
Koca koca kaðýtlarýn tahtacýlarýnýn 3 e 5 baktýðýný görünce çok dertleniyorum çook.
yani varsay ki adam 100k koymuþ kaðýda hisseyi çýkarsalar %10, adam topu topu 10k kazanacak, nedir ki yani milyonlarca hacim yaptýrýlýyor kaðýda, kazansýn adam da. ama yoook satana kadar bekle...
Neyse saðlýk sýhhat yerinde olsun bu borsada kah para kazanýr kah kaybederiz...
Cumhur baþkaný güzel açýklamalar yapsa keþke, 400 falan deðilde 800 falanýn da üstünde dese ülke için hayýrlý olur sinerji olur,umut olur.
Gerçi bir arkadaþ bundan çook önce sanýrým geçen sene temmuz falan sýcak bir yaz gününde, biz petrolde buluruz bakmayýn bu amerikayla atýþmalara belki çoktaan anlaþýlmýþtýr bile gibi birþeyler diyordu sanýrým, kim bilir bakarýz tahmini tutar daha neler görürüz.
Yer Ýmleri