Sayfa 307/1003 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Ykb internet bankacılığı ile hisse senedi hesabı açışlışını yaptım. alış emri verdim ilk olacak hayırlısı olsun diyelim. aranıza katılmış oluyorum.ilk alacağım ykb hissesi bu arda.

2.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    yok instqagramd a paylsimlari var. Yaslilarda durum fena oluyor. Esim Burada Hemsire BErlinde yasli deilse, solunim destegi verilmiyor sadece ilac destegi veriliyor ve tedavi oluyormus. Gerci o farkli bir kisimda calisiyor ama ani bir durumda butun hastanenin sadece solunum yolu hastaliklarina destek vermesi gibi bir durumu hesapliyorlar

Problme ne biliyormusuunz ? Ingiltere basbakanin yaptigi aciklamada. Makronun toplumun buyuk cogunlugu bundan etkilenecek denmesinde, Merkelin%70 bundan enfekte olacagiz demesinde, yine Hollanda basbaskanin da benzer aciklamalarda bulunmasi.

yani bu devasalasan bir problem haline gelecek gibi. Almanya onlemleri almakta bence gecikti. orada gene onceden onlem aldilar. Ama garantici Alman Akli, bunun %70 i yayilacagini dusunuyorsa vay halimize, insanligin sonuna mi geliyoruz ? Halkbank i kim ne yapsin. Son gunlerimizde ekmek, makarna herseyden daha onemli.

Bilmiyorum sadece sesli dusundum. Yatirim tavsiyesi deildir
    büyük devletlerin bu şekilde yaklaşımları ilginç oldu ama fransa dönüş yaptı, sınırlar kapalı. bu arada alman fransız bir tahvil icadı içinde olduğu söyleniyor, bakalın ona nasıl bir para şekline dönecek. Türkiye için 4-5 gün daha izlemek gerekir. Bizde enfekte sayısı henüz çok net değil, avrupaya göre kendimizi çok çok koruduk. yinede temkinli olmak gerekir.

3.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ykb internet bankacılığı ile hisse senedi hesabı açışlışını yaptım. alış emri verdim ilk olacak hayırlısı olsun diyelim. aranıza katılmış oluyorum.ilk alacağım ykb hissesi bu arda.
    hayırlı olsun, bedelli sermaye yapan en güçlü bankalardan biridir.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    hayırlı olsun, bedelli sermaye yapan en güçlü bankalardan biridir.
    Tşk Ederim Ortak.

5. 50 dolarda 400 liraya dolar depo, bugün 320-330'a doldu, yine 130 liramızı yediler. petrol 10 dolar olsa 300 liraya gelir depo. bizim ülke petrol üretmiyor ama petrol satışından zengin olacak. Oda haklı alışmamızı istemiyor düşük fiyatlara. Ey adalet yaşıyorsan geri gel, bugün gelmeyeceksin de ne zaman geleceksin.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ykb internet bankacılığı ile hisse senedi hesabı açışlışını yaptım. alış emri verdim ilk olacak hayırlısı olsun diyelim. aranıza katılmış oluyorum.ilk alacağım ykb hissesi bu arda.
    Kazandirir umarim. Zamana yayip islem yapmak mantikli eger UV dusunulyorsa. Investec'in yazisini sen koymustun. Adamlar dediklerini yapiyorlar son 1 senedir.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    50 dolarda 400 liraya dolar depo, bugün 320-330'a doldu, yine 130 liramızı yediler. petrol 10 dolar olsa 300 liraya gelir depo. bizim ülke petrol üretmiyor ama petrol satışından zengin olacak. Oda haklı alışmamızı istemiyor düşük fiyatlara. Ey adalet yaşıyorsan geri gel, bugün gelmeyeceksin de ne zaman geleceksin.
    Bende dün dizel aracımı fulledım bu gece indirim geliyormuş.)

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kazandirir umarim. Zamana yayip islem yapmak mantikli eger UV dusunulyorsa. Investec'in yazisini sen koymustun. Adamlar dediklerini yapiyorlar son 1 senedir.
    Ortak ben mevduatcıyım öyle topluca alım emri vermedim yavaş yavaş alıp bir kenarda kalsın diyorum. düştümü 1 daha alırım.

Sayfa 307/1003 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •