27.02.2018 Genel Kurul maddeleri fos çıktı. Şimdi SÜPRİZ mi bekleyeceğiz. 6 YILDIR sürpriz hep bize zarar çıktı. Bu sefer de aynısı olacak gibi. Bize biri iflas dava açsa da davayı kazansak yine topuklasa biz de bu sefer satıp çıksak :-)....
27.02.2018 Genel Kurul maddeleri fos çıktı. Şimdi SÜPRİZ mi bekleyeceğiz. 6 YILDIR sürpriz hep bize zarar çıktı. Bu sefer de aynısı olacak gibi. Bize biri iflas dava açsa da davayı kazansak yine topuklasa biz de bu sefer satıp çıksak :-)....
Temmuz ayındaki yükselişte tavan gösterip silen Marbaş geçen hafta 37den aldığının bir kısmını bugün 35ten vermiş..hergün aynı aracı kurumlarda işlem oluyor... Akbank-işbankası başı çekiyor ... fiyatla istedikleri gibi oynuyorlar..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Bu hisse de süprizi yapacak tek adam M.Ö idi. Gücü elindeki hisse sayısı idi. Çok iyi girdi işin içine fakat o da CENGO'nun o dayanılmaz cazibesine kapılıp alabora oldu. Orada ne film döndü , M.Ö elleri havaya neden kaldırdı allah bilir. M.Ö tokat yedikten sonra bir daha ses çıkaramadı. Oysaki bizim gibi bura da 6-7 yıldır elinde hisse tutan yatırımcılardan destek isteseydi hepimiz verirdik. Fakat o kendi işine bakmaya çalıştı. Yapacak bir şey yok. CENGO belki bir gün malı götürmek için buraya uğrar biz de arada sıyırırız..
Sanırım KY satış girdi, 36 bin eşleşme var...çok defa denedim; 20 bin ve üzeri satmaya kalkınca hemen alıyorlar.. bunu da alacaklar
Satışlar devamlı karşılanıyor. Karşılanmasaydı şuana kadar çoktan dibi boylardı. Kısacası birileri mal alıyor...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1573655
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun
3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
bir halt olacağı yok.
ben girdim satış almadı ...
Yer İmleri