Sayfa 309/692 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sayın hayek aksini iddia etse de ben böyle bir şey bekliyorum şahsen. Yazmıştım.
    Ben değerleme raporuna istinaden yazıyorum. Değerleme raporunda 100 daire eksik.

Şaho kardeş seni çok sinirli gördüm,burası borsa ,sabır şart,bence sen ekran takibini bırak,ekrana baktıkça stres olursun canın sıkılır,hesabına da bakma.Çarşamba bakarsın duruma.Artık satacak halimiz yok nasılsa.Uzun vadeli Yatırımcı olduk mu olmadık mı iki gün sonra anlarız

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Ben değerleme raporuna istinaden yazıyorum. Değerleme raporunda 100 daire eksik.
    Biliyorum, hatta izahnamenin 71 nci sayfasında da yazmışlar. Ama iddiamı değiştirmiyorum sayın hocam.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şaho kardeş seni çok sinirli gördüm,burası borsa ,sabır şart,bence sen ekran takibini bırak,ekrana baktıkça stres olursun canın sıkılır,hesabına da bakma.Çarşamba bakarsın duruma.Artık satacak halimiz yok nasılsa.Uzun vadeli Yatırımcı olduk mu olmadık mı iki gün sonra anlarız
    tesekkurler..

5. Seans sonu gözden kaçırmışım.
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım.. yukarıda alıntıdır dıye yazıyro. bakın bu adam yatırımcı işte, bılancoymus, fınannsallarmış hepsı hıkaye, tespıt yapmış ve tum muhataplara ıletmıs.. gerısı hıkaye..

Borsalar kayıplarını almaya başladı,bitcoin coştu ,altın geri gelmeye başladı,bu rusya işinin fiyatlaması düzeliyor mu nedir.

7. Bedelli hengamesinin böyle bir konjonktüre denk gelmesi adamların arayıp ta bulamadığı bir şey oldu.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8. İmtiyazlı hisse olayı kaldırılırsa borsa o zaman er meydanı olur şimdi yüzde 1 lik hissenin dışındaki yüzde 99 şirket sahiplerince ihtiyaçları olduğunda kendilerine sermaye sağlayan marabalar olarak görülüyorlar.

Sayfa 309/692 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •