Sayfa 309/310 İlkİlk ... 209259299307308309310 SonSon
Arama sonucu : 2480 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Ziraat geldiysen masaya üç defa vur

2.  Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    Ziraat geldiysen masaya üç defa vur
    gelsede....SATMAYA GELECEK....bist cokerse....DOLAR-TL kurtulur....faizleri dusururler....BIST....merkeze engel.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. bu alemde....RACONLARI BEN KESERIM....cokecegiz dedim mi....COKERIZ.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. HADISE SUDUR.....TURK EKONOMISI....KUR....FAIZ...ENFLASYONDA DENGEYI NASIL SAGLAR....

aklin yolu birdir....BISTI cokerterek.....

"HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ....by kuzu"

5. ASAKİR İ MANSURE İ MUHAMMEDİYYE ordusu kurulduktan sonra ........

6. Sayın Kuzu,

Yanlışım varsa kusura bakmayın, short pozisyonunuz yok diye hatırlıyorum. Hangi kademede pozisyon açacaksınız?

Herkese bol kazançlar.

7. Sasa 0 a doğru marş marş
    Istikrarrrrr
    Kontrollü borsa

Bu sasa 0 a düşer dediğimde diğer köyde kerizler vardı hirliyorlardi

8.  Alıntı Originally Posted by raistlin39 Yazıyı Oku
    Sayın Kuzu,

Yanlışım varsa kusura bakmayın, short pozisyonunuz yok diye hatırlıyorum. Hangi kademede pozisyon açacaksınız?

Herkese bol kazançlar.
    SHORTUM....geride yazdim....gormemissin.

FURUSMALARIMI YAZMIYORUM....emme....niyetimi belli ediyorum....SUREKLI PARA KAZANMAM....DUSMAN YARATIYOR.

Sayfa 309/310 İlkİlk ... 209259299307308309310 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •