Sayfa 31/347 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 241 - 248 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by HAKMEN Yazıyı Oku
    Allhope forumda bir siz bir ben varim... Enteresan bir durum 17 yillik borsadayim boyle birseye sahit olmadim

Saka gibi!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Dedim ya bu üzülecek bir durum değil. Kağıdın büyük bir kısmı zaten yabancılar, yatırım ve emeklilik fonlarında. Temettü verimliliği olan bir şirket, ederini bulacaktır.

Yatırım tavsiyesi değildir.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by HAKMEN Yazıyı Oku
    Allhope forumda bir siz bir ben varim... Enteresan bir durum 17 yillik borsadayim boyle birseye sahit olmadim

Saka gibi!

Hmmm, sizden önceki sayfalarca yazıyı kimler yazdı o halde? Neyse hoşgeldiniz diyelim biz yine de.

3. Sanırım susmak en güzeli. Nazar değdirdik ya da speği kızdırdık

4.  Alıntı Originally Posted by HAKMEN Yazıyı Oku

Saka gibi!

Bende varım sayın hakmen.... Bol kazançlar....Ama kimsenin olmaması gerçekten güzel bi indikatör benim içinde...

5. Son 3 senedir düzenli kar açıklıyor zaten ...Kar olayı standarda bağlanmış gibi ...Bu son harekete bakınca sanki beklenenden iyi kar mı açıklayacak diye düşündürüyor ....20 milyon gibi falan ....Tabiki sallama bir rakam benimki tamamen ...Y.T.D.

6. Bu niye kapanista saldi simdi?

PakBaris Guest
    6.00'dan 5.50'ye keriz silkelemesini (hiç sevmiyorum bu tabiri de) yaptı, aşırı ısınmış teknik göstergeleri soğuttu. Bakalım bilanço bugün/yarın açıklanacak. Eğer bilanço olumlu olursa, hisse vitesini bir üst bant olan 6.00 ile 7.55 bandına atar diye umuyorum.

Kesinlikle YTD, kişisel öngörülerimdir.

Sayfa 31/347 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •