Sayfa 31/298 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 241 - 248 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    ayıp be arkadaş bu kadarda yalan olmaz ben senin başka yerlerde de böyle sallama yorumlarını gördüm şirket oldukça iyi para kazanıyor bu gerçek ama bunu ky'e yansıtmıyor alttan almak için böyle yapmanız size fayda vermez tabi bu yorumlar ile alan satan varsa onlara da bir sözüm yok karabek meşhur mardinliyi tiwitirdan bilmeyenler öğrensin #sanel yazın bakın
    ben bu hissede beşlerden maliyetle bekleyenlerdenim . Yukardan satmadımki alttanda alma gibi bir niyetim olsun . bende senin burda hisse pazarladığını düşünüyorum . Ayrıca benim sanelden başka hiç bir yerde yazımda yok yalan konuşma . Sallama yorum yapan biri varsa oda sensin o mardinli nedir onun pararlamacımısın her seferinde bu adamdan bahsediyorsun . mardinli gelsin kendi yazsın buralarda şunu bilki sosyal paylaşımlarda yazanların hiç biri ky yatırımcı kazansın diye yazmıyor kendide nemalansın diye yazıyor . paralı tahta yapacak kadar gücü olan kimse buralarda yazmaz . şundan emin olki benim elimdeki hisse senin tahmininden çok fazla . Bedelli işine gelince hepimizin bildiği zafer denen adam bir defasında ağzından kaçırdı kağıt beşlerden 3.6 düştüğünde ben onun lafına inandığımdanda yazmadım senin çok hikaye var demene atıfta bulundum . ayrıca sen çok biliyorsunya açıkla bilelim bir yukarı bir aşağı yaparak altan alıp üsten satan bunca insan var bunun bedeli kimden çıkıyor . Tahta yapıcısında sanki neye verirsem o kar mantığı yokmu . sen bu son çıkışlardan sonra çıktın piyasaya . maliyetinde bizim kadar yok . Hisse her düşüşünde senin bir canın yanıyorsa her kademede benim on canım yanıyor . Ben teknik bilmem içimden geçeni yazıyorum bu hissede de tekniğin çalışacağına inanmıyorum . Paralı biri gelir alır götürür ne teknik dinler nede bilanço böyle hisseler . burda polemik yapmayıda sevmem . Tartışmak istiyorsan özelden yaz telefonunu konuşalım

2.  Alıntı Originally Posted by MELIKEMAL Yazıyı Oku
    Öncelikle selamlar, sn. yakup770 burada lütfen kesin bildiğiniz şeyleri paylaşınız bu şekilde bir hikayede benden o zaman dediniz mi insanların zaten bulanık olan aklını dahada karıştırmış oluyorsunuz yazık bak bu hissede parası olan birçok arkadaşımız var ben dahil unutmayın belirsizliğin olduğu yerde şeytan devreye girer derler; bu tespitteki şeytan düşüncelerdir kişiler değil tekrar rica ediyorum kesin biliyorsanız yazın iyilik yapın ama fantezi kuruluyorsa bırakın hisse ne hali varsa görsün bizler zaten içerideyiz etkileneceğiz. Daha aşağıdan ortalama düşürmek için bekleyen arkadaşlarda vardır yada ne bileyim sizin gibi düşünüp bedelli gelir diye kenarda para tutan arkadaşlarda vardır; bu şekilde heleki bu durumdaki hisselere yapılan yorumlar ky ya değil benim kanaatim patrona fayda sağlar bunlarda benim düşüncelerim. İyi ve kazançlı bir hafta geçirmenizi dilerim, umuyorum kendimi sizi kırmadan ifade edebilmişimdir.
    EYVALLAH kardeşim ne yapayım içimiz yanıyor .Ama elden bişe gelmiyor . ben korkumu dile getirdim . paramız üçte bire düştü değer kaybı na bakarsan dörtte bir beşte bire düştü inşalah çıkarda kurtuluruz hep bilikte helal alın teriyle kazandığımız parlarımızı hiç ettiler Asıl yazmamda gaye yeni alacak arkadaşlar sürtülmesin biz yandık başkaları yanmasın . her alanı içeri çekiyor maliyet düşürem dedikçede yutuyor

3. bana başkan derler senin değin gibi hisse almam satmam da teknik analizden de azda olsa anlarım bu hisse neden çıktı kim çıkardı neden çıkmıyor ne zaman çıkacak sorularına bir yanıtım var olmadan burada durmanın anlamı da yok arada yazıyorum kimin nasıl çıkardığını buna tabi olun alın demiyorum ama malınızı satmayın diyorum satarsanız da siz bilirsiniz fiyat vermeden size bir tiyo sabrınız varsa dökülmezseniz hisse halka arz olduğu fiyata ulaşacak izleyin görün

4. Syn Başkan rica etsem SAN-EL'ın teknik ve temel analizini yapabilirmisiniz.
    Bilançodaki karlılığın düşmrsinin nedenini nedir ?
    Şırket ortakları neden ortaklıktan ayrıldılar.
    Şirket Bursa şubesini neden kapattı
    Bilançoda görülen Gayrimenkuller nerede ve ne için kullanılıyor.
    Bunların dı§ında hisse için yapacağınızteknik analizi merakla bekliyorum.

NOT: Sanırım burada hiç kimse hisse arz fiyatına geri gelmez demez (diyemez) kinse burada daha çok zarr edeyim diye değil de zarardan kara geçeyim diye bekliyor

5. burada paylaşılacak teknik grafik bozulur izleyelim görelim canlı izlemek isteyen gelsin 716-909-229

6. [IMG][/IMG]

bir daralma söz konusu son kısımda bir üçgen ve son mum çekıç .. nasip kısmet

7.  Alıntı Originally Posted by ayazbey Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

bir daralma söz konusu son kısımda bir üçgen ve son mum çekıç .. nasip kısmet
    BUNUN SONU ŞÖYLE OLUR
    Alçalan Üçgenler
    Alçalan üçgenler, yukarıdan aşağıya doğru inen hipotenüslü konsolidasyon bölgeleridir. Hipotenüsün altında yatay olarak kuvvetli bir eğilim çizgisi bulunur. Bu eğilim çizgisinin aşağıya doğru kırılması genel olarak satıcıların piyasaya hakim pozisyona geçtiğine dair bir ipucudur; dolayısıyla satışa geçmek iyi bir karar olabilir. Buna göre alçalan bir üçgen, genellikle alçalan piyasalarda meydana gelir ve alçalan eğilimin devam edeceğini gösterir.

8. Altan alacam diye bu kadar eğilirsen arkadan gelenleri göremezseniz anladınız beni benden tavsiye

Sayfa 31/298 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •