yukarda 2 günlük pasta ve takas var ..kim ne yapmış belli ..ytd
Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani.
Borsada işler öyle yürümüyor. Borca göre fiyat belirlenmez. Kendiniz demissiniz ek2.750 m lotu arz fiyatinin altinda satamaz. Bir yil pay satisi yapmamayi taahhut etmis. Toplam borc 75 m civari 34 m alacaklar ve arzdan sonra 10 m kadar borc kaliyor. Isletme atolye olabilir avod da biber domates kurutan bir depoydu ama fiyat hareketleri aselsani gecti. Denem o ki suraya iner buraya cikar demek ****liktir. Burada stres altinda bi cok kisi varken. 70 kr ta olabilir bakarsin 10 lirada olabilir. Kapanisa ben de aldim. Pazartesi yukari asagi yukari trade bekliyorum. Oyle iki lira altina inerse elindeki lotu kimseye satamaz. Anlastigi bir spek varsa ona verir. B7 kagit muhakkak operasyon yiyecek ama zamanini ve fiyatini bilmek zor.
Yukari asagi dedigimde bence yuzde 3 u gecmez. 237 247 arasi gider gelir. Halka arzin suresi goremedim. Meksanin elinde 2.3 m lot var gozukuyor hala bende. Yanlista olabilir.
Amaç; paylaşmak. Paylaşımlarım ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Paylaşımları ; Beğenirsen , "forum itibarına ekle " kısmını, beğenmezsen "takip listesinden çıkar " kısmını kullan basit yani.
Ben 3 lira civarı vermeyi düşünüyorum ama bakarım gidecek gibiyse vermem...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yer İmleri