Artan

16.500,00 10 18:10
44,90 10 18:10
200,20 10 18:10
36,30 10 18:10
16,19 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

234,90 -10 18:10
2,79 -10 18:10
47,48 -9.99 18:10
30,64 -9.99 18:10
16,12 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.318.184.416,75 18:10
6.424.232.256,00 18:10
6.369.021.308,68 18:10
5.808.699.523,46 18:10
5.694.756.427,93 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 31/171 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1390 madde; 241 - 248 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bedelliyi çözmek zor değil pay ayrılır birine bedel ödersin senet sayısı artar. Sermaye geliyor her bir sermaye nominal değer demektir. Ancak hafta sonunu değerlendirmek adına rüchan artarsa diğeri ne yapar düşerse ne olur gibi işlem öncesinde hızlı karar vermek için biraz çalışma yapıldı. Twitter buradan sonraki fena olmayan ikinci alan. Ancak İnvest yazılarda sorumluluk takip olmadığı için %90 oranında gerçek olmayan bir alan. Sadece vakit kaybıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bedelliyi çözmek zor değil pay ayrılır birine bedel ödersin senet sayısı artar. Sermaye geliyor her bir sermaye nominal değer demektir. Ancak hafta sonunu değerlendirmek adına rüchan artarsa diğeri ne yapar düşerse ne olur gibi işlem öncesinde hızlı karar vermek için biraz çalışma yapıldı. Twitter buradan sonraki fena olmayan ikinci alan. Ancak İnvest yazılarda sorumluluk takip olmadığı için %90 oranında gerçek olmayan bir alan. Sadece vakit kaybıdır.
    Katılıyorum size, bilgisizlikten kastım daha cok buydu. Oyle sorular var ki ozellikle investte, tahtayapici ellerini ovuşturur. Bugun okuduğum yanlis hatırlamıyorsam geçen ay 120bin yeni yatırımcı girmiş borsamıza, temel teknik bilgisi dahi olmadan twitter tavsiyeleriyle hisse alan tahminen 100bin ky demek bu. Inşallah fazla zarar görmezler

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by lucas Yazıyı Oku
    Katılıyorum size, bilgisizlikten kastım daha cok buydu. Oyle sorular var ki ozellikle investte, tahtayapici ellerini ovuşturur. Bugun okuduğum yanlis hatırlamıyorsam geçen ay 120bin yeni yatırımcı girmiş borsamıza, temel teknik bilgisi dahi olmadan twitter tavsiyeleriyle hisse alan tahminen 100bin ky demek bu. Inşallah fazla zarar görmezler

Zarar görecekler sn. Lucas,

zarar görmeden borsa öğrenilmez..

is the average of five people around the human..

4.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    Zarar görecekler sn. Lucas,

zarar görmeden borsa öğrenilmez..

is the average of five people around the human..
    Az ya da cok, herkes zarar görür sn. MMF1.
    Sagligindan, işinden gücünden olan insanlar biliyorum borsa yüzünden. Herkesin kazandığı bir borsa da olamaz tabi ama bari riski buna göre alsalar.

Daha hisse alıp satma işini bilmeyen bir sürü ky bedelliye katılıyor, hayır olsun ne diyeyim.

5. 1,80-1,85 arası üzerinde eski fiyat ile tabi, oldukça önemli. Hatta bu rakam 1-2 hafta olsa dahi önemli. Üzerindeki her kapanış eski rakamla 3,60 getirecektir. Tek kural 1,80 üstü kalmak. Dün yapılan satış bedelliye katılımın negatif tarafını vurgulamak için kullanıldı. Küçük büyük fark etmez banka için para enjeksiyonu faydalı bir bilanço işlemidir. Beraberinde gyo arzı yada farklı beklentiler ile bankaya ve fiyatlara zaman vermek gerekir.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    1,80-1,85 arası üzerinde eski fiyat ile tabi, oldukça önemli. Hatta bu rakam 1-2 hafta olsa dahi önemli. Üzerindeki her kapanış eski rakamla 3,60 getirecektir. Tek kural 1,80 üstü kalmak. Dün yapılan satış bedelliye katılımın negatif tarafını vurgulamak için kullanıldı. Küçük büyük fark etmez banka için para enjeksiyonu faydalı bir bilanço işlemidir. Beraberinde gyo arzı yada farklı beklentiler ile bankaya ve fiyatlara zaman vermek gerekir.
    Gyo arzı veya farklı bir gelişme, en az 1-2 Kap haberi bekliyorum ben de.onceki yorumumda belirtmiştim. Bedelli sonrası son ceyrek bilançosu önemli, 2021 de belirttiğiniz fiyatlar çokta uzak değil.

7. Arkadaşlar aşağıdaki linkte tüm sorularınızın yanıtları var:

https://youtu.be/lcrAOfL4yGA

8. Durumdan anladığım kadarı ile rüçhan pimi çekilmiş bir bomba ve kucağımızda şu anda... Öncelikle ana hisse değerli olmalı ki rüçhanı da değerli olsun... tahta yapıcı arkadaş bunu istemedi isteseydi piyasadaki algının yönünde beklentiyle birlikte hisseyi yukarı sürerdi ki bunu da 2.13 e çıkardığı dönemde çok daha yukarı sürerek yapabilirdi...yani demem o ki marj yok aya çıkar uzaya gider gibi senaryolar boş bence... Bedelsize girmemizi istemedikleri kesin o yüzden rüçhanda ve hissede aşağı yönlü hareket bekliyorum... atabildileri kadar safra atacaklar katardan ve asıl hareketi bedelli sonrası yapacağını düşünüyorum... Hissenin tahtacısı rezil ve belki de bistteki en uyuz tahtacı... Ben bir umut daha diyorum çünkü elimde mevcut başka ihtimalim yok... öyle trade edeyim alıp satayım yada kol keseyim diyemiyorum kurbağa gibi kaynayan sudan çıkamıyorum her seferinde... Bakalım hayırlısı...

yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır

Sayfa 31/171 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •