Sayfa 31/137 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Zamanında kadının huzuruna biri aptal diğeri akıllı iki kişi çıkarılır. Kadı dinler ikisine de ceza verir. Akıllı olan kadı ya niye bana da ceza verdin der. Kadı aptal ile münakaşaya girdiğin için der. Engelleyin geçin boşu boşuna site de yer kaplıyor. Rica ediyorum tartışmaya gerek yok engelle geç

2. Sürıyeden resmi yardım istenirse, destek vereceğimiz iddiası dolanıyor ortalıkta,
    Doğru olabilir mi?

3. Gerçi yarın belli eder bademler.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Zamanında kadının huzuruna biri aptal diğeri akıllı iki kişi çıkarılır. Kadı dinler ikisine de ceza verir. Akıllı olan kadı ya niye bana da ceza verdin der. Kadı aptal ile münakaşaya girdiğin için der. Engelleyin geçin boşu boşuna site de yer kaplıyor. Rica ediyorum tartışmaya gerek yok engelle geç
    Engelledim lakin alıntı yapılınca ister istemez okuyorsun ve tınnnnn sesi geliyor. Kaderimizse çekeceğiz ama tenekeliği bakii

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sürıyeden resmi yardım istenirse, destek vereceğimiz iddiası dolanıyor ortalıkta,
    Doğru olabilir mi?
    dünden beri bu mevzular konuşuluyor burada amaç dürzüler üzerinden diğer kolları harekete geçirmek şama karşı ypg dün hareketlendi , bedeviler 2-3 saattir hareketli sosyal medyada
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. TDHS Dijital Medya - Haber Ajansı
    @HaberlerSayfas
    ·
    2s
    �������������� #SONDAKİKA

Deyrezor'daki Arap aşiretleri güneydeki bedevilere destek vermeye hazırlanıyo
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Clash Report TR
    @ClashReporttr
    Suriyeli Horan kabileleri, İsrail ajanı Hijri’nin milislerinden Süveyda’nın batısındaki beş köyü ele geçirdiklerini açıkladı.
    https://x.com/ClashReporttr/status/1945912482171613647
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. hadi kolay gelsin.Hayırlı akşamlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 31/137 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız